SMUKKE GÅ-TURE I EFTERÅRET

ELLOS HOME AUTUMN/WINTER

dsc02600_fotor

dsc02611_fotor

dsc02606_fotor

deb6917c-ee5f-493f-8773-5128d8266f3d

Hej Ladies.

Der er ikke noget som at være på besøg inde i Ellos showroom, der altid er indrettet og fuldendt til allermindste detalje! – Især nu hvor Jacob og jeg lige er flyttet, har jeg virkelig brug for noget inspiration til boligen og der er en masse inspiration at hente derinde. Eftersom at Ellos heller ikke har en fysisk butik, er det dejligt at kunne få lov til at komme ind og se de forskellige boliginventar i virkeligheden.

Jeg var især vild med deres lille hyggekrog med hængekøjen(måtte desværre ikke afprøve den), og en masse grønne planter over, i ved jeg en en grøn-plante freak! Vi har desværre ikke lige plads til at smække sådan en op i lejligheden, hehe.

Om ikke andet er der ihvertfald lidt boliginspo til jer – jeg er selv helt forelsket i Ellos møbler og decor og kunne snildt indrette en hel lejlighed med det!

Hav en skøn aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE GÅ-TURE I EFTERÅRET