MY BIRTHDAY DRESS

DANIEL WELLINGTON ‘CLASSIC BLACK’ + 15% RABATKODE

img_2712

Processed with MOLDIV

img_2716

Hej mine kære,

Jeg er ved at dø over Daniel Wellingtons nye ur kollektion og deres cuffs som er noget helt nyt i deres sortiment! Jeg har jo i forvejen et par Daniel Wellington ure Classy Bristol og Classic Sheffield med ekstra NATO urrem, som jeg har været vildt glad for! Daniel Wellingtons designs er så enkelte og stilfulde og så elsker jeg at man kan skifte urrem alt efter hvilket look man er til.

The Classic Black
Er Daniel Wellingtons seneste kollektion som stadig har det ‘Classic’ design, men som så har sort urskive – så flot! Jeg valgte ‘Cornwall’ da jeg synes det er vildt fedt og råt med den sorte NATO rem og så tænker jeg også at så kan jeg jo låne lederremmen fra mit ‘Classic Sheffield’ om nødvendigt.

The Classic Cuff
Accessories er en helt ny kategori hos Daniel Wellington, de har kastet sig ud i at lave arm cuffs – og jeg synes jo de er lidt et must at sætte sammen med sit Daniel Wellington ur. Igen et virkelig enkelt og stilfuldt design – og da det er forholdsvis diskret er der rig mulighed for at mixe med flere forskellige armbånd og farver for et fuldendt look

Jeg har også en rabatkode til jer så i kan spare 15% på jeres næste Daniel Wellington, hvem ved, måske til en julegave? koden er: NORSKOV

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BIRTHDAY DRESS