JEWLSCPH MY FAVOURITES

BACK TO BRUNETTE

img_2829

//BLOUSE: Sisters Point// RING: here//NECKLACE: Chanel//

Hej Ladies.

Igår fik jeg sagt farvel til mit lyse hår og jeg må indrømme at da jeg så mig i spejlet med det mørke, følte jeg mig virkelig som mig igen.

Jeg har været meeega glad for det lyse og det var super fedt at prøve, men må nok indse efter at have været rødhåret, orange, tissegul, sort og blond at brunette er det bedste til mig.
Jeg havde det også lidt svært med det lyse her til sidst – altså bogstaveligt talt følte jeg at jeg så lidt radget ud hvis jeg bare havde det oppe i en knold og så synes jeg bare det krævede rigtig meget arbejde både mht farven og styling.
Jeg far forbi min fantastiske frisør Dan igår som har Niveau – og fik det her meget smukke resultat. Jeg ville gerne have noget med en mørk bund som tonede lidt ned i noget caramel, så det ikke bare blev helt mørkt. Det jeg elsker ved Niveau er at de er ekstrem omhyggelige, går virkelig ikke på kompromis og for ikke at tale om deres kompetencer som er helt faktiske.
Jeg får selvfølgelig stadig farvet med L’oreal Smartbond så mit hår ikke tager skade af at blive farvet.
Men det føles så godt at være brunette igen – hvad synes i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEWLSCPH MY FAVOURITES