BACK TO BRUNETTE

4 ADVENT GIVEAWAY L’OREAL STEAMPOD

img_2964img_2954img_2952img_2950

Hej ladies

så er vi allerede nået til sidste advents giveaway! WHAT – hvor blev tiden af? Haha jeg elsker mit overgearet billede øverst, efterfulgt af en meget serious pose! Haha

Jeg vil godt lige starte med at give min frisør Dan fra niveau credit for min nye farve! Hold op hvor er jeg bare glad for det, its so preeeetty!

Denne søndags giveaway er en L’oreal Steampod som er noget helt nyt og sensationelt inden for hår styling! Denne smarte en køre nemlig på damp, så dit hår ikke længere skal tage skade af styling. Du kan både krølle og glatte – kun fantasien sætter grænser. Og så er designet på den helt vildt lækkert og vildt eksotisk – jeg drømmer mig til USA, det er nemlig ikke særlig længe til btw.

Alt du skal gøre for at vinde denne uges giveaway er at dele dette indlæg på din Facebook og skrive dit navn i kommentar til dette indlæg.

husk også at deltage i 1 advent, 2 advent og 3 advent

58 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO BRUNETTE