MINE 5 MEST LÆSTE BLOGINDLÆG I 2016

MY LV B-DAY PRESENT

img_3183img_3173

Hej Ladies.

As you know, så fik jeg den fineste gave af Jacob til min fødselsdag og jeg lovede at vise hvad der gemte sig i den orange pose!

Det er faktisk lidt en sjov historie, for jeg skulle rydde op og gøre klar til min fødselsdag. Vi havde to store IKEA poser med tøj der havde været i tørretumbler (mest af alt Jacobs arbejdstøj), og det ville jeg selvfølgelig lægge på plads. Vi har indbyggede skabe fra gulv til loft, så jeg kan naturligvis ikke nå op på de øverste hylder hvor hans arbejdstøj ligger. Jeg ville derfor stille mig op på en stol, så jeg rigtig havde overblikket og kunne lægge det pænt på plads! As the story goes – så kunne jeg se denne her orange LV bag ligge blandt hans tøj! Oh no. Jacob og jeg er i forvejen røv dårlige til at holde hemmeligheder for hinanden, især når det kommer til gaver, men denne gang havde vi virkelig været gode! Og så fucker jeg bare det hele op. Jacob mente at der var ingen anden udvej end at jeg måtte åbne min gave, for nu vidste jeg jo hvad det var. Well Well.

Inde i den fine æske lå så mit lækre LV halstørklæde – lige i perfect timing til vinter månederne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 5 MEST LÆSTE BLOGINDLÆG I 2016