AKNE-FRI

“GET HEALTHY HAIR, EAT THE BLUE BEAR” – Jeg vil have længere hår!

[wpsocialite]

img_3336

Hej mine kære,

Mit hår er in for a treat for tiden – jeg er nemlig ved at teste sugarbearhair som er et vegetarisk kosttilskud med vitaminer, som gør håret sundere og mere glansfuldt og så håber jeg også på at jeg kan få længere hår. Jeg føler mit hår har haft den samme længde i mange år nu, det har nok også noget at gøre med at jeg som regel får det farvet hvergang jeg er tik frisør.

.

SUGARBEARHAIR

De fleste af os så nok sugarbearhair vitaminerne første gang da Kim K delte dette billede og inspirerede os alle til at starte på disse ‘very cute’ kosttilskud.

img_3327

De vegetariske vingummivitaminer er et velsmagende og effektivt alternativ til almindelige vitaminpiller. Vitaminsammensætningen arbejder med hårrødderne, nærer håret indefra og styrker hårets elasticitet. Jeg elsker det tidspunkt på dagen hvor jeg skal spise mine sugarbearhair, de tager også lige den værste sliktræng! Sneaky! Hehe

Sugarbearhair anbefaler en kur på min 3mdr ad gangen for maksimalt resultat. Jeg har selv været på de her ‘cutie-bears’ i en måned nu, og synes faktisk at jeg kan se en forskel på mit hår. Jeg synes mit hår er blevet mere glansfuldt og jeg føler også at nogle af mine afknækkede totter, pludselig er blevet ret lange igen. Jeg er meget spændt på at se resultaterne om 2mdr og glæder mig endnu mere til at høre hvad min frisør siger næste gang han ser mig.

Sugarbearhair kan købes hos frisøren eller Lykose.

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AKNE-FRI