"GET HEALTHY HAIR, EAT THE BLUE BEAR" - Jeg vil have længere hår!

‘ONLY THREE MONTHS LEFT’

img_3324 img_3325 img_3326img_3346img_3347img_3350img_3353img_3344

Hej mine kære,

Idag er der præcis 3mdr (but who’s counting) til vi rejser til USA og vi er ved at dø af spændning herhjemme – det er pludselig very real! Specielt fordi at der var 9mdr til dengang vi startede med at booke, så det virkede som en fjern drøm i fremtiden.

Jeg glæder mig så meget at jeg virkelig har lyst til at pakke allerede! Kender i det? Jeg er ikke rigtig klog jeg ved det godt, jeg venter selvfølgelig. Vi skal pakke fornuftigt denne gang for vi har valgt kun at tage håndbagage med, så vi let og hurtigt kan smutte igennem security, sidst stod vi nemlig og ventede i et par timer og det er bare ikke sjovt efter sådan en lang flyvetur + så er der god undskyldning for at shoppe. Jeg tror bare jeg pakker et par kjoler, 1 bikini, shorts og t-shirts.. jeg brugte faktisk ikke så meget tøj sidst, fordi man ikke kunne holde ud at have noget på. Tror straks den bliver værre ifht. Makeup og hudpleje – hvad kan man undvære? Og kan heller ikke tage så meget med i håndbagagen. Jeg tror seriøst at jeg pakkede min makeup om 3gange sidst! Haha “Do i need this, do i need this”.

Jeg glæder mig bare til at komme lidt væk fra hverdagen og slippe mine tanker fri og ikke bekymre mig en masse i og for sig ligegyldige ting(som jeg ellers er rigtig god til). Og så glæder jeg mig bare til at vågne op med Jacob hver eneste dag og bare slappe af og nyde ham! Vi har ikke været på en rigtig ferie siden sidst vi var i USA i 2015 – so we really need this.

Sidst jeg skrev et indlæg om vores rejse fortalte jeg om de steder vi skal hen og jeg kunne virkelig godt bruge jeres tips. Læs indlægget her

2 kommentarer

  • Simone

    På vej ned til the Keys er i simpelthen nød til at gøre et stop i Bahia Honda State park, hvor man kan snorkle og se en masse farverige fisk. Stranden er så lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    På vej ned til the Keys er i simpelthen nød til at gøre et stop i Bahia Honda State park, hvor man kan snorkle og se en masse farverige fisk. Stranden er så lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"GET HEALTHY HAIR, EAT THE BLUE BEAR" - Jeg vil have længere hår!