L´OREAL PR EVENT IN PARIS - NYE TRENDS OG SPOKESPERSONS

VLOG: 24 TIMER I PARIS

Hej loves,

Længe ventet min video fra da jeg var en tur i Paris med L´oreal, med henblik på et kæmpe PR event – med L´oreal nyheder samt afsløring af deres nye spokespersons. Det var SÅ skøn en tur selvom den varede kort og det er helt sikkert ikke min sidste gang jeg har sat mine ben i Paris – jeg kan faktisk ikke vente til at vende tilbage, men nu skal jeg jo lige til USA først og så må vi tage til Paris næste gang. I videoen kan i nå at få en lille bid af Paris og en endnu større bid af L´oreal.

Enjoy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L´OREAL PR EVENT IN PARIS - NYE TRENDS OG SPOKESPERSONS