VALENTINE

#YouAreNotAlone | MY STORY

img_3762img_3763

dsc_0742-2

Hej mine kære,

Jeg har i virkelig lang tid gerne villet dele denne her del af mig med jer, men det har været under stor overvejelse – ikke fordi jeg er flov over det, men fordi jeg nok har været bange for folks reaktion på det at det ville få konsekvenser for mig. Men jeg føler nu at det er det helt rette tidpunkt for mig at åbne ærligt op omkring det – specielt fordi at jeg tidligere på ugen så at nogle af mine Facebook-venner dele denne status:
My door is always open, should anyone ever need a chat, completely non judgemental, you are always welcome here, please never suffer in silence. I have juice in the fridge, tea or coffee ready at a moment’s notice and I will always be here for you to talk on the phone if that’s what makes you feel comfortable… you are never not welcome, you will never disturb me.
Could at least one friend copy and repost, not share. I am trying to demonstrate that someone is always listening. #SuicideAwareness ?
#YouAreNotAlone 🍁

Denne status rør især mig og har rigtig stor betydning for især mig – fordi at jeg er tidligere cutter. Jeg har ikke cuttet i 4år og er ret sikker i min sag, at jeg aldrig kommer til at gøre det igen.

Første gang jeg cuttede mig selv, var jeg 16år gammel. Jeg var et sted i mit liv, under min nr2 vinterdepression, hvor jeg var nede i et sort hul – og jeg var så ked af det og frustreret. Jeg kan huske at det var en hverdag og jeg valgte at drikke mig fuld med to veninder. Pludselig gik jeg ud på toilet og smadrede et glas – and then i did it. Jeg trak min bluse ned over det åbne sår og gik ind til mine veninder. Det skal lige siges at mine cut var meget voldsomme og jeg blev derfor også lidt bange faktisk, fordi det blødte enormt meget. Jeg sagde derfor til mine veninder at jeg var kommet til at gøre noget dumt – herefter kørte vi på sygehuset og jeg blev syet med 5 stæng, de to andre gange jeg gjorde det kan jeg faktisk ikke huske, men de blev syet med hhv 5 & 6 stæng. It was really bad..

Det skræmmende ved cutting er at man virkelig finder ro når man gør det. For nogle virker det sindssygt, men vi har alle en måde at udtrykke vrede og sorg på og dette er en måde. Derfor behøver cutting heller ikke nødvendigvis være en selvmords akt – dette var ihvertfald aldrig min intention. Men som alt andet, er det nok rigtig svært at sætte sig ind i hvis man ikke selv har været der og nej det er absolut ikke et råb på opmærksomhed – for det er ikke ligefrem noget man går og flasher eller er stolt af.

Jeg tænker ikke over mine ar længere, jo de er der og jeg ser dem, men de er en del af mig. Jeg har overvejet før at få dem fjernet og var faktisk igang med en laser behandling, men jeg ved ikke.. jeg har bare lært at leve med det – ligesom man lære at leve med så meget andet. Det er ikke altid at jeg fortæller sandheden hvis folk ser dem(hvilket de sjældent gør), ikke for min skyld men fordi jeg vil sætte personen der spørger i en ubehageligt situation. Hvis det er en person jeg kender godt – fortæller jeg det selvfølgelig.

Det er synd at det er sådan et tabu med nogle at de lidelser vi kan gå rundt med indeni – for lige præcis tabuet gør at det ødelægger os endnu mere – og det skal det ikke have lov til??

Jeg vil også meget gerne lægge op til debat i dette indlæg – hvis du har lyst til at dele din historie eller du har spørgsmål til min, er du mere en velkommen til at smide en kommentar til indlægget. #YouAreNotAlone #ShareYourStory

Kæmpe kæmpe KYS til j

42 kommentarer

 • Smithe476

  Because here is a list of multiplayer games is defgkegbdfeceekd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smithe476

  Because here is a list of multiplayer games is defgkegbdfeceekd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R.S

  Hej Melanie. Der er alt for mange bloggere, som prøver kun at vise den ‘gode’, ‘perfekte’ side af tilværelsen, og dette billede er jo ikke rigtigt. Sådan er der ingen der lever i virkeligheden. Jeg synes det er smukt, at du tør vise at alt ikke er perfekt i livet, og at det er OK ikke altid at have styr på alt og vide alting. Og føle sig ovenpå. Nogle gange er man fucked. Og nogle gange har man det skidt. Tak fordi du deler denne side af dig selv. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R.S

  Hej Melanie. Der er alt for mange bloggere, som prøver kun at vise den ‘gode’, ‘perfekte’ side af tilværelsen, og dette billede er jo ikke rigtigt. Sådan er der ingen der lever i virkeligheden. Jeg synes det er smukt, at du tør vise at alt ikke er perfekt i livet, og at det er OK ikke altid at have styr på alt og vide alting. Og føle sig ovenpå. Nogle gange er man fucked. Og nogle gange har man det skidt. Tak fordi du deler denne side af dig selv. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R.S

  Alexander- Det er modigt, fordi folk som dig vælger at ignorere at en person deler nogle meget sårbare følelser. Når man fortæller nogle så hemmelige, tabubelagte ting så er det sidste man har brug for, at nogle kommenterer at ens smerte/ens følelser er ligegyldige. Og det er modigt fordi folk dømmer, og der er en risiko for at man ikke bliver forstået og hørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R.S

  Alexander- Det er modigt, fordi folk som dig vælger at ignorere at en person deler nogle meget sårbare følelser. Når man fortæller nogle så hemmelige, tabubelagte ting så er det sidste man har brug for, at nogle kommenterer at ens smerte/ens følelser er ligegyldige. Og det er modigt fordi folk dømmer, og der er en risiko for at man ikke bliver forstået og hørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  I lige måde kære kusine, hvor ville jeg ønske vi boede tættere på hinanden <3 hvor er du sød! Er sikker på at det også kommer til dig en dag – at du ikke har lyst til at gøre det længere. tak for din historie <3 <3 Du er selv sej <3 kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  I lige måde kære kusine, hvor ville jeg ønske vi boede tættere på hinanden <3 hvor er du sød! Er sikker på at det også kommer til dig en dag – at du ikke har lyst til at gøre det længere. tak for din historie <3 <3 Du er selv sej <3 kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Kære Kamilla. Din historie lyder meget som min! Ja det er netop det, man ved selv hvor ubehageligt det kan være at spørge om noget og få et helt uventet svar. – Lige præcis, det er vores tegn på at vi er videre <3 tusind tak fordi du ville dele din historie med mig. kæmpe knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Kære Kamilla. Din historie lyder meget som min! Ja det er netop det, man ved selv hvor ubehageligt det kan være at spørge om noget og få et helt uventet svar. – Lige præcis, det er vores tegn på at vi er videre <3 tusind tak fordi du ville dele din historie med mig. kæmpe knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Du er den mest fantastiske kvinde jeg kender – jeg elsker dig så så uendeligt meget <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Du er den mest fantastiske kvinde jeg kender – jeg elsker dig så så uendeligt meget <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Kære Alberte. Tusind tak for din historie, er ked af at høre at du har haft tilbagefald – men du er så godt på vej, at du har kunnet lade være at gøre det i så mange år. Er glad for at din kæreste opdagede det, så du ikke behøver skjule det for nogen. Jeg er sikker på at du når til et punkt en dag, ligesom jeg, hvor du bare ikke kan se dig selv gøre det længere. Jeg har også kun fortalt min ‘voldsomme’ historie, men har da også haft meget små tilbagefald i årene efter. Men nu er jeg et sted hvor jeg ikke kunne finde på at gøre det igen, eller har lyst til det. Stor respekt til dig og endnu engang tak fordi du ville dele din historie med mig <3 Kæmpe kys og knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Kære Alberte. Tusind tak for din historie, er ked af at høre at du har haft tilbagefald – men du er så godt på vej, at du har kunnet lade være at gøre det i så mange år. Er glad for at din kæreste opdagede det, så du ikke behøver skjule det for nogen. Jeg er sikker på at du når til et punkt en dag, ligesom jeg, hvor du bare ikke kan se dig selv gøre det længere. Jeg har også kun fortalt min ‘voldsomme’ historie, men har da også haft meget små tilbagefald i årene efter. Men nu er jeg et sted hvor jeg ikke kunne finde på at gøre det igen, eller har lyst til det. Stor respekt til dig og endnu engang tak fordi du ville dele din historie med mig <3 Kæmpe kys og knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  det er ligepræcis dét, for det er netop en ting der er så vigtig at tale om <3 tak for dine søde ord! knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  det er ligepræcis dét, for det er netop en ting der er så vigtig at tale om <3 tak for dine søde ord! knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  tak for dine søde ord rosa, det betyder rigtig meget <3 kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  tak for dine søde ord rosa, det betyder rigtig meget <3 kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Kære Berit. Tusind tak for dine søde ord <3 kæmpe kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Kære Berit. Tusind tak for dine søde ord <3 kæmpe kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fordi, at det kan ødelægge et menneske så meget indvendigt, at gå med sådan noget selv. Man har det jo ikke godt ved det, men ved at tale om og sige tingene højt som de er, bliver det gjort mindre skamfuldt og man prøver ligesom at lære at acceptere hvad man har i sin bagage. Det er modigt fordi det er et stort tabu at ha det skod, og så er det virkelig en meget meget MEGET stor personlig grænse man overskriver ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fordi, at det kan ødelægge et menneske så meget indvendigt, at gå med sådan noget selv. Man har det jo ikke godt ved det, men ved at tale om og sige tingene højt som de er, bliver det gjort mindre skamfuldt og man prøver ligesom at lære at acceptere hvad man har i sin bagage. Det er modigt fordi det er et stort tabu at ha det skod, og så er det virkelig en meget meget MEGET stor personlig grænse man overskriver ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Kaere smukke dig 😊 Hvor er Det sejt at fortaelle sa dyb en histore … Hvor er Det flot at Du Har holdt dig ” clean” sa lang tid ,forsaet med Det,Du er For klog til andet 👍🏿 Haber at Du Har Det godt idag 😊 Kram fra Berit Er Tyrkiet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Kaere smukke dig 😊 Hvor er Det sejt at fortaelle sa dyb en histore … Hvor er Det flot at Du Har holdt dig ” clean” sa lang tid ,forsaet med Det,Du er For klog til andet 👍🏿 Haber at Du Har Det godt idag 😊 Kram fra Berit Er Tyrkiet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa - Købermægler

  Hvor er det virkelig flot og modigt af dig, sådan at stå frem bryde tabuet omkring dette. Dejligt at høre du er kommet vider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa - Købermægler

  Hvor er det virkelig flot og modigt af dig, sådan at stå frem bryde tabuet omkring dette. Dejligt at høre du er kommet vider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexander

  Forklar mig lige, på hvilken måde det er ‘modigt’ at fortælle om noget, der er sket for længe siden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexander

  Forklar mig lige, på hvilken måde det er ‘modigt’ at fortælle om noget, der er sket for længe siden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke K

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke K

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er det flot og virkelig modig af dig at stå frem bryde tabuet, hvilket ikke bør være et tabu da det jo er et reelt problem, alt respekt til dig, du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er det flot og virkelig modig af dig at stå frem bryde tabuet, hvilket ikke bør være et tabu da det jo er et reelt problem, alt respekt til dig, du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg synes det er flot at du fortæller om det og prøver at bryde tabu! Jeg har selv cuttet i mange år og stoppede med det i 5år, desværre fra 6måneder siden begyndte jeg igen, og gemte det for min kæreste i en lang periode, heldigvis opdagede han det til sidst og var igen en kæmpe støtte og hjalp mig med at stoppe igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg synes det er flot at du fortæller om det og prøver at bryde tabu! Jeg har selv cuttet i mange år og stoppede med det i 5år, desværre fra 6måneder siden begyndte jeg igen, og gemte det for min kæreste i en lang periode, heldigvis opdagede han det til sidst og var igen en kæmpe støtte og hjalp mig med at stoppe igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Bliver så stolt at dig, når jeg læser dette ❤ det er så utroligt modigt!!! Du er sådan en fantastisk kvinde – elsker dig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Bliver så stolt at dig, når jeg læser dette ❤ det er så utroligt modigt!!! Du er sådan en fantastisk kvinde – elsker dig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Virkelig flot af dig at skrive om det ❤ stor respekt! Jeg har været akkurat samme sted som dig, så ved præcis hvordan du har haft det. Jeg havde heller ikke lyst til at tage herfra, men det gav mig en ro at skære i mig selv og det var også altid ved at smadre et glas. Mine tre ar er rigtig dybe og havde også tanken om at få dem fjerner – ikke for min skyld men for andres. Netop fordi jeg ikke har lyst til at fortælle folk om det (for deres skyld) hvis de spørger ind til arene på min arm. Jeg tænkte, nej det er en del af mig og min historie og det vil være forkert at få dem fjernet! Tak for dit indlæg ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Virkelig flot af dig at skrive om det ❤ stor respekt! Jeg har været akkurat samme sted som dig, så ved præcis hvordan du har haft det. Jeg havde heller ikke lyst til at tage herfra, men det gav mig en ro at skære i mig selv og det var også altid ved at smadre et glas. Mine tre ar er rigtig dybe og havde også tanken om at få dem fjerner – ikke for min skyld men for andres. Netop fordi jeg ikke har lyst til at fortælle folk om det (for deres skyld) hvis de spørger ind til arene på min arm. Jeg tænkte, nej det er en del af mig og min historie og det vil være forkert at få dem fjernet! Tak for dit indlæg ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendy

  Du er sej, Mels! Og jeg holder af dig og elsker dig! Ikke bare fordi du er min kusine og der så er et bånd pga, men fordi jeg ved at du er en super person og netop derfor elsker jeg dig! Jeg kan følge dig meget i de ting du skriver! Jeg har selv været cutter siden jeg var 12 år – dvs i 11 år. Og selvom jeg nogle gange har op til et år i mellem at jeg gør det, tror jeg aldrig at jeg kan slippe det helt, men synes det er super fedt, at du kan det! Er imponeret og ser op til dig af bla denne grund! Du er super sej! Mys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendy

  Du er sej, Mels! Og jeg holder af dig og elsker dig! Ikke bare fordi du er min kusine og der så er et bånd pga, men fordi jeg ved at du er en super person og netop derfor elsker jeg dig! Jeg kan følge dig meget i de ting du skriver! Jeg har selv været cutter siden jeg var 12 år – dvs i 11 år. Og selvom jeg nogle gange har op til et år i mellem at jeg gør det, tror jeg aldrig at jeg kan slippe det helt, men synes det er super fedt, at du kan det! Er imponeret og ser op til dig af bla denne grund! Du er super sej! Mys

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTINE