#YouAreNotAlone | MY STORY

DREAMIN OF A NEW BAG

img_3778

//LOUIS VUITTON Métis: here//Givenchy: here//YSL: here//Gucci: here//Valentino: here//

Hej Ladies.

Okay jeg solgte mine Louis Vuitton Eva Clutch for et par uger siden, fordi jeg simpelthen ikke fik brugt den nok. Det var en jeg købte i fødselsdagsgave til mig selv tilbage i 2012 og den var stadig i rigtig fin stand. Det vilde ved det er at jeg faktisk kun mistede et par 100kr på den fordi den er steget så meget i pris at jeg kunne tillade mig at tage omtrent ligeså meget for den nu som jeg gav dengang. Jeg mener jeg gav 3.300 og jeg solgte den for 3.000 – not bad!
But when one goes – an new has to come!
Planen er så at jeg skal finde en ny taske i USA ofcorse, så jeg har smidt de 3.000 i min USA sparegris, hehe. De fleste af de tasker jeg godt kunne tænke mig er dog dyrere i USA da det er europæiske mærker. Jeg ved heller ikke om jeg skal have en helt ny eller om jeg falder over en lækker second hand, jeg har ihvertfald tænkt mig at gå i en second hand butik, evt i LA? Der burde man da kunne få lækre tasker for en slik. Har i nogle tips?

Billederne ovenfor er ihvertfald nogle af de tasker jeg går og drømmer om. Jeg er især ret vild med Louis Vuitton Métis – den er såååå fin. Men på den anden side kunne jeg også godt tænke mig en fin lille crossbody, jeg bærer dog altid rundt på så meget crap så måske det bliver for småt(måske også derfor jeg aldrig rigtig brugte min Eva).

I will dream on.

4 kommentarer

 • melanienorskov.com

  i knoooooow, i want it so bad!!! ja det er faktisk den perfekte kamerataske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  i knoooooow, i want it so bad!!! ja det er faktisk den perfekte kamerataske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du bliver overlykkelig for Givenchy Antigona – den er den perfekte kamerataske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du bliver overlykkelig for Givenchy Antigona – den er den perfekte kamerataske

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#YouAreNotAlone | MY STORY