VORES REJSE TIL USA 2017 #2

NÅR DIN DRØMME REJSE BLIVER AFLYST & DU BLIVER SINGLE PÅ EN OG SAMME DAG

534f712e-432a-4ed5-b7bb-1185542c292c

Jeg havde desværre frygtet at dette ville komme, da det har været lidt hektisk mellem Jacob & jeg på det sidste – men vi satsede dog på at vores fantastiske ferie ville fjerne al tvivl og føre os sammen igen. Det er svært både fordi at vi begge har set frem til denne ferie i 9måneder og nu var det virkelig lige om hjørnet, men også fordi at jeg altid har troet at jeg skulle være sammen med Jacob resten af mit liv – men jeg troede heller ikke på at Donald Trump ville blive præsident…. and so it goes.

Det er en rigtig svær tid ligenu, men jeg tror på at alting sker af en grund??

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES REJSE TIL USA 2017 #2