NÅR DIN DRØMME REJSE BLIVER AFLYST & DU BLIVER SINGLE PÅ EN OG SAMME DAG

APRILSNAR?

img_4251

Hej mine kære

Igår lavede jeg et indlæg hvor jeg fortalt at Jacob og jeg var gået fra hinanden og vores drømmerejse var blevet aflyst (læs her), der var mange der lurede den hurtigt men der var også mange af mine veninder der skrev og ringede (hvilket jeg til sidst faktisk fik lidt dårlig samvittighed over! Heh, sorry?). Jacob og jeg er selvfølgelig ikke gået fra hinanden, der er der ingen af os der håber nogensinde kommer til at ske – vi er slet ikke i tvivl om at vi høre sammen. Vores ferie er gudskelov heller ikke aflyst & jeg kan lige sige jer at der kun er 22 dage til vi rejser (så crazy)! Jeg har i øvrigt lavet et #1 & #2 hvor du kan læse vores rejserute og hvad vi gerne vil opleve/se.

Nu er jeg på vej ind til byen for at tage billeder med Mathilde Boe, til noget nyt og spændende som jeg ikke kan afsløre endnu men stay tuned!

2 kommentarer

  • Svoger

    Jeg synes godt du kunne give et stort påskeæg til den der skrev den første kommentar på Facebook! 😝

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Svoger

    Jeg synes godt du kunne give et stort påskeæg til den der skrev den første kommentar på Facebook! 😝

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DIN DRØMME REJSE BLIVER AFLYST & DU BLIVER SINGLE PÅ EN OG SAMME DAG