YT: HVAD JEG HAR PAKKET TIL USA - BEAUTY MUSTHAVES

INTERIØR | SPISESTUE

diningrooom

//Lærredstryk: her//Lampe: Kartell//Vase: H&M Home//Velour stol: her//Rya tæppe: IKEA//Vitrineskab: IKEA//Spisebord Morten Voss//Transparent stol: ILVA//

Hej Loves.

Her er lige en update på vores interiør sitation herhjemme. Vi (jeg) havde en helt anden stil i tankerne fra start af, men efter nogen tiden måtte jeg indrømme at jeg ikke synes at det var som jeg gerne ville have det. Jeg ville gerne have et andet spisebord, men nænnede ikke at sige det til Jacob eftersom at det var mig der absolut skulle have mil vilje mht. Plankebordet. To sjæle en tanke: en aften sagde Jacob at han ikke rigtig vidste hvad han synes om det spisebord og SÅ kunne jeg ellers gå til kending! Haha. Dette er altså lidt den stil vi kommer til at kører i lejligheden, det bliver så flot! Vi har allerede solgt det gamle spisebord og købt det nye, jeg glæder mig så meget til at vise jer det??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YT: HVAD JEG HAR PAKKET TIL USA - BEAUTY MUSTHAVES