ANKOMMET TIL ORLANDO

ORLANDO UPDATE

bf55d90d-8db3-4169-a237-3342709ed71f

36c5dfdd-4270-439e-9ea5-c7bee0f771c5

Godmorgen fra Orlando (klokken er 08.29), jeg sidder nede ved poolen og nyder morgensolen og en starbucks iced latte, imens Jacob er oppe og træne. Det er så dejligt at være på ferie man glemmer helt hvor givende det er, man føler sig så fri og bekymringsfri det er virkelig dejligt.

Vi har snart været i Orlando i en uge(allerede) og det er vildt sjovt at være her igen. Vi har været i de forskellige malls og shoppe, det er såååå mange fede ting og jeg har allerede købt en masse lækkert! Bla. en ny Burberry taske som var uhyre billig, den glæder jeg mig virkelig til at vise jer. Herudover har vi holdt fuld afslapning ved poolen og så var vi på Daytona Beach igår ‘The Worlds Most Famous Beach’, fantastisk sted og et sted som vi især gerne har villet besøge grundet vores fælles kærlighed til filmen ‘Dirty Grandpa’ hah.

Jeg har haft et par dage med skiftende infulenza symptomer, men er heldigvis ved at være ovenpå igen bortset fra lidt snot. Det er nok kombinationen af min indre vandhund og for meget AC. Vi har også haft rigtig svært ved at komme ud af vores ellers uhyre gode søvnrytme, da vi derhjemme plejede at gå i senge ved 21-22 tiden og Jacob står op kl05 og jeg kl06.30 og den søvnrytme er ikke spor ferieagtig, så vi har været tidligt trætte og stået rigtig tidligt op herovre, men idag er en rigtig god dag for vi har sovet til 07.20! Wuhuuu

Idag har vi besluttet os for endnu en afslappende dag ved poolen, måske vi skal spille lidt tennis senere og så går turen allerede videre til næste fantastiske destination på onsdag ‘Fort Myers’.

Vi blogges ??

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANKOMMET TIL ORLANDO