DRESSED IN MICHAEL KORS + FLORIDA UPDATE

TILBAGE I MIAMI EFTER 5 DAGE I CARIBIEN

Processed with VSCO with hb1 preset

img_5083

img_5082

img_5081

img_5080

img_5079

Hej mine kære.

Jeg er lidt sent på den med dette indlæg, men vores wifi på hotellet er en smule sløvt(enhver bloggers værste mareridt!), så jeg skulle lige finde en måde at kunne uploade billeder på! Heh.

Vi er i Miami igen nu efter vores 5 dages cruise til Caribien, hvor vi bor på Collins avenue lige ud til South Beach. Vi havde en virkelig god tur på Cruise og jeg elsker at man altid får nogle vildt specielle og små øer at se, som man ellers ikke ville. Vi var på en ø der hedder Half Moon Cay og en der hedder Grand Turk, begge var mega idylliske og så sindssygt smukke men mest turkis blå vand you have ever seen! Vi var dog ikke så heldige med vejret da det regnede et par af dagene, men man er vel en Danish Viking så der skal lidt mere til at slå en ud! Heh, men så fik vi desværre ikke nydt den smukke strand på Grand Turk. Den sidste dag på cruiset sejlede vi hele dagen, vild oplevelse at ligge og solbade på det åbne hav med cocktails og god musik en hel dag. Thats life!

Vi skal være i Miami til på tirsdag og så går turen videre til LAS VEGAS som vi er meget spændte på da det er vores første gang i Vegas! Men der venter os lige en 6timers flyvetur inden vi når dertil.

Kys

2 kommentarer

  • VenterPaaVinBlog

    Hvor ser det dejligt ud – har selv lige blogget om sidste mandags ø-cruise på Comos – det var sååå flot. – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • VenterPaaVinBlog

    Hvor ser det dejligt ud – har selv lige blogget om sidste mandags ø-cruise på Comos – det var sååå flot. – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESSED IN MICHAEL KORS + FLORIDA UPDATE