FARVEL OG TAK FOR NU

OVERSKUD OG NY ENERGI – GLEM IKKE DIG SELV

//SUNNIES: GUESS//DRESS: BLANK LONDON//[/caption]

Hej sunshines,

Vi har idag været væk i en måned på vores fantastiske og fuldstændig sindssyge rejse til USA. Vi har oplevet så mange ting (læs mere her & her) og har 2 uger i Cali i vente endnu. Igår efter en 6timers flyvetur og 3 timer længere bagud i tidszonen, ankom vi til Las Vegas, en by jeg har glædet mig så sindssygt meget til at opleve “hey how about that drive in i guess that’s why they call it the sin city”. Ligenu sidder jeg udenfor hotellet og nyder morgensolen (klokken er her 07.08) og en starbucks iced coffee & vil dele lidt tanker med jer omkring at komme helt ned i gear og hvor vigtigt det er at mærke efter sine behov, for det har jeg været virkelig dårlig til, men nu vidste jeg dog også at jeg havde en laaaang ferie i vente.

Du ved ihvertfald at du er ved at have al din energi og overskud tilbage, når du ikke længere kan følge med i ugedage og datoer og at du er fastbesluttet på at happy-hour er en 24 timers begivenhed, det er sådan jeg har det ligenu. Jeg kan virkelig mærke nu, hvor meget jeg har haft brug for ferie og hvordan jeg har totalt undervurderet det. Sidst Jacob & jeg var på ferie sammen var som sagt sidst vi rejste til US, som altså er ved at være 1,5år siden.

Jeg har i rigtig lang tid haft ekstremt lavt energi niveau og mangel på overskud, man lægger bare ikke mærke til det eller tænker over det fordi man vender sig til at leve med tilværelsen. Jeg føler ikke rigtig at jeg har kunnet give mig hundrede procent i noget fordi jeg har været bogstaveligt talt ‘flad’. Og den manglende energi og overskud gør bare at man får tendens til at komme ind i en rigtig dårlig rytme som ikke ligefrem gør tingene mere overskuelige.

Men det handler selvfølgelig også op prioritering, fordi Jacob & jeg netop har valgt sådan en lang ferie på én gang, så er det klart at det ikke rigtig er til mere ferie resten af året (hvis man skal være realistisk). Vi har også snakket om, om man måske skulle dele det lidt mere ud en anden gang. Jeg føler allerede at jeg er klar til at komme tilbage på arbejde, både mit fuldtidsjob og bloggen, og give den hele armen.

Min pointe er bare at man ikke må glemme sig selv og at man skal lytte til hvert et signal ens krop sender, it does it for a reason og der er ikke nogle andre der sørger for at du får et pusterum.

2 kommentarer

  • Rikke

    Jeg elsker dig, Mels. Hvor er du dejlig på de her billeder! xo – Ko

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg elsker dig, Mels. Hvor er du dejlig på de her billeder! xo – Ko

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL OG TAK FOR NU