BESTEAK ILLUM ROOFTOP - DINING TIP

BESTEAK DINNER OUTFIT

//Jeans: Pacsun//Shirt: H&M//Heels: Steve Madden//Necklace: Chanel//

Hej mine kære.

Jeg kunne slet ikke beslutte mig for hvilket billede jeg skulle poste her på bloggen af mit outfit i fredags da Andy & jeg var på Be Steak, så jeg valgte lige at lave et seperat indlæg med en masse fine billeder.

Endnu engang var mine nye ripped jeans fra pacsun et hit, jeg elsker dem så meget, de er absolut mine favorit jeans og jeg fortryder næsten at jeg ikke købte to par med hjem, hehe.

Sidst jeg havde dem på valgte jeg at style dem med en sort body (billeder på IG) & denne gang valgte jeg at style den med det populære of shoulder shirt look and i was so into it! Skjorte er fra H&M og det er egentlig meningen at den skal bindes foran, men jeg valgte at tage bindebåndene ned i skjorten så den fik en let V udskæring. Og så var der masser af plads til at have min fine Chanel halskæde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESTEAK ILLUM ROOFTOP - DINING TIP