BESTEAK DINNER OUTFIT

THE CELEBRATION OF AF NEW JOB

Hej kære læsere

Jeg fandt lige en passende occasion til at forære mig selv dette smukke & eftertragtede (siger jeg fordi det har være SÅ svært at få fat i), jeg har nemlig fået nyt job. (Man kunne også kalde det en halvårs fødselsdagsgave!)

As you know så arbejder jeg for Estée Lauder som er et brand/firma jeg er enormt stolt af at være en del af, så derfor siger jeg heller ikke farvel. Jeg har nu i lidt over et år kørt som konsulent for Estée Lauder i Matas butikker – hvilket har været enormt lærerigt og givet mig rigtig meget erfaring både personligt og arbejdsmæssigt. Jeg er dog også nået til et punkt hvor jeg føler at det er på tide at sigte mere imod det jeg drømmer om og fokusere mere på bloggen. Jeg har derfor valgt at takke ja til nye udfordringer med Estée Lauder, og vil derfor pr. 1/7 have base på vores største counter i Norden inde i Magasin Du Nord. Jeg får mere ansvar og endnu flere spændende udfordringer, både i forhold til salg men også events og aktiviter.

Jeg er enormt spændt, men det hele er også sket meget hurtigt så jeg har ikke rigtig nået at vende mig til tanken og mentalt sige farvel til mit distrikt. Men jeg er sikker på at det bliver rigtig godt, også at få en mere fast arbejdsbase så jeg har mere ro til bloggen og privatlivet!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESTEAK DINNER OUTFIT