HUD UPDATE: ZEIN OBAGI & ALFA OMEGA KLINIKKEN

THE LITTLE BLACK FLARE DRESS

Dette indlæg indeholder sponsoreret indlæg

??//DRESS: here//BOOTS: here//DIAMOND RING: here//BLACK AND BLUE STONE RING: here//

Hej loves.

Jeg ville lige komme med en kort update på det nye job, som jeg er blevet enormt glad for og jeg føler mig så tilpas og trives i de nye omgivelser i Magasin. Det var lidt med blandede følelser at jeg forlod mit job som konsulent, da jeg var lidt bange for (på trods af jeg kunne mærke at det ikke var det jeg skulle), heller ikke ville kunne finde mig tilrette i det nye og værst af alt fortryde mit valg. Jeg har på ingen måde fortrudt mit valg tværtimod, jeg glæder mig til nye udfordringer og til at have mere med events at gøre. Det har været en lang og hård uge på den gode måde, med massere af nye indtryk og informationer. Jeg har lige en sidste arbejdsdag imorgen og så skal slappe af på søndag og lige fordøje alle ugens nye indtryk. 

Jeg fik taget de her billeder i foråret at skønne Mathilde Boe , som var hensigten at skulle bruges her til den nye blog, men jeg besluttede mig for blot at have et billede headeren istedet for et slide. Jeg har min smukke sorte flare kjole på fra #CS15, synes den er så cool og den passer perfekt til mine whore boots. Haha. Jeg har lidt svært ved hvad jeg ellers kan have på til en her støvler? Jeg elsker dem, men de går altså ikke til hvad som helst.

Jeg håber i får en skøn weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUD UPDATE: ZEIN OBAGI & ALFA OMEGA KLINIKKEN