BEAUTY CRAVING - M2 BEAUTÉ SERUM

CASUAL STROLL

//PANTS: here//SHIRT: H&M//LOAFERS: Steve Madden//BAG: Burberry//SUNNIES: Tom Ford//NECKLACE//hvisk//RINGS: here//

Hej mine kære.

Der er virkelig ikke noget bedre end at vågne op med Jacob på en hverdag da det så sjældent sker fordi han altid står op før mig, men idag har han haft fri fordi han skulle tatoveres, så jeg har vitterligt haft den dejligste start på dagen.

Jeg tog ind til Købmagergade ved 8.30 tiden så Nicola & jeg kunne få trænet, hvilket idag var vellykket & hold op hvor føles det rart at være igang igen. Vi fik kørt en hård ben/butt træning, hvilket er min favorit at træne (udover mave) det var virkelig godt og jeg håber ikke at vi kan gå imorgen haha. Jeg overvejer også at købe nogle bands til hjemmetræning af bagpartiet og har bla. Overvejet dem fra Casall, nogen der har erfaringer med dem? Efter vores træning nuppede vi lige (ofcorse) endnu en iskaffe inden arbejde.

Outfit billeder er fra Jacob og jeg var ude og tage billeder i søndags. Jeg er altid nødt til at sætte en weekend af til sådan nogle ting da jeg ikke har muligheden i hverdagene. Vi fik skudt 3 forskellige outfit og her er det første, med et par af mine yndlings bukser som er fra CS#15 og så min lækre costumade skjorte fra h&m som jeg også havde på da Andy og jeg var på Be Steak og så min fine nye Burberry taske som jeg bla. Købte i USA. Jeg synes det er et superfin casual outfit på den lækre måde!

Næste indlæg

BEAUTY CRAVING - M2 BEAUTÉ SERUM