SATURDAY FLORALS

NEW HAIR AND PLANS FOR THE WEEK

//SHIRT: RAILS//JEANS: Levis//SUNNIES: Tom Ford//LOAFERS: STEVE MADDEN//JEWELRY: Talleruphus//

Jeg håber i har haft en skøn weekend! Vi havde en fantastisk fest for min veninde i lørdags og det var en af de fester hvor kl bare ligepludselig blev alt for mange og man først var hjemme kl.05.
Kl.07 stod min smukke kæreste og sagde at nu skulle vi til Tyskland, så jeg skyndte mig at hoppe i tøjet og prøvede at virke mega frisk – det blev jeg også efter den 1,5 times lur jeg fik i bilen på vej derned hehe. Vi fik handlet en masse (også lidt til os selv) og så havde vi ellers bare en mega hyggelig dag.

Idag har jeg været forbi de dejlige piger hos presskontakterna for at finde outfits til fashionweek. Jeg skal nemlig backstage til By Malene Birger på onsdag hvor jeg skal interviewe Cim Mahony som er en anerkendt frisør og hårstylist der skal style modellerne det bliver mega spændende, især fordi jeg altid er så nysgerrig på at vide alt om bedste tips og tricks samt tendenser. Jeg skal have en af mine yndlingsfotografer med nemlig Anja Ekstrøm , så det bliver nok også til nogle mega fede outfitbilleder. Anja og jeg har arbejdet sammen mega mange gange før, faktisk helt tilbage fra min makeupartist uddannelse, så det er altid en fornøjelse. Og så skal jeg til Ganni på torsdag. By Malene Birger og Ganni er to brands som jeg selv er heeeelt vild med, så det bliver en vild oplevelse.

Jeg har også fået ordnet mit hår hos min yyyndlings frisør Dan fra Niveau , aint nobody gonna touch my hair but him, heh. Vi endte faktisk ud i en lækker balayage ligesom sidst, fordi jeg tænkte at jeg nok måtte vente til efterår/vinter med den brune helfarve + mange af jer synes jeg skulle beholde min balayage. Mit hår trængte viiiirkelig meget til både farve og klip(det er heller ikke blevet ordnet siden før USA), Dan har dog sagt at jeg skal give det lidt mere kærlighed så det må jeg gøre (ups).

Jeg glæder mig til at lade jer følge med på min SoMe her i fashionweek, så hold øje. (Snap: melaniesnp)

Kys

Næste indlæg

SATURDAY FLORALS