PERFEKT HUD & DOUBLEWEAR

MINE TRÆNINGS MÅL OG SÅDAN NÅR DU DINE

Hej ladies.

As you may know så er jeg jo startet hos en personlig træner, da jeg efter større overvejelser indså at det var det der skulle kunne få mig igang med træningen igen. Jeg har gået hos Kristian i 2 uger nu, hvor første uge gik meget på at teste min styrke og kondition og at forberede mig mentalt til det her forløb og det med det mentale tænkte jeg at jeg ville fortælle meget mere om i dette indlæg.

Jeg synes allerede jeg har lært enormt meget af Kristian, specielt ifht. selv at kunne arbejde med min mentale styrke, så jeg fremadrettet kan bevare et stærkt mindset hvad enten det angår min træning, karriere eller privat livet.

Mit mål med det her forløb er at jeg gerne vil have min mentale styrke tilbage og komme ud af min dårlige ‘jeg-orker-ikke-at-træne’ cyklus, så det igen kan blive en naturlig del af min hverdag, da det er med til at holde mig stærk både indeni og udenpå, give mig energi og overskud og ikke mindst give mig god selvtillid. Jeg vil fordybe det lidt mere herunder.

RÅD

Er en øvelse Kristian har givet mig, hvorpå jeg vil sikre mig at nå mine mål. R står for resultat, Å står for årsag og D står for definer. Det var en enormt grænseoverskridende øvelse dels fordi jeg var nødt til at være virkelig ærlig overfor mig selv, men også at skulle sidde og sige personlige ting højt til Kristian, som jeg ikke kender og som han selv sagde det, ville han gerne have at jeg sagde tingene til ham, som jeg ville til en veninde på en bar – transboundary to do that to a stranger og det freakede selv mig ud, som ellers normalt er som en åben bog. Men i skal heller ikke snydes for hvad jeg fik ned på papiret.

RESULTAT: Om 100 dage vil jeg føle mig lækker nøgen, med en squat butt og mindre håndtag.

ÅRSAGEN: Jeg vil have mere selvtillid (og hvad vil det give mig?), Det vil give mig glæde og overskud (og hvad vil det give mig), Det vil give mig større success med bloggen og så vil jeg gerne kunne passe min TRIANGL bikini, som jeg faktisk skulle have haft med til USA sidst, but my butt didnt fit in there haha, det har vi vidst alle prøvet.

DEFINER: Jeg vil blive bedre til at spise ordenligt. 80% af tiden skal jeg spise det Kristian siger. 2 gange om ugen skal jeg træne med Kristian. Jacob og jeg skal gå en ugentlig tur i dyrehaven (i loooove that).

Det handler altså om at gøre det klart overfor dig selv hvad dit mål er, hvordan du vil nå dertil og hvad du vil få ud af det. ‘Svarene’ skal være korte og præcise og være på dit ‘eget’ sprog og ikke mindst positive så du virker opmuntrende på dig selv og mentalt kan relatere til dine mål.

Du kan læse mere om min personlige træner Kristian Thaulow her.

Næste indlæg

PERFEKT HUD & DOUBLEWEAR