MINE TRÆNINGS MÅL OG SÅDAN NÅR DU DINE

5 PERFEKTE OVERGANGSJAKKER

Hej ladies.

Jeg faldt lige over en masse lækre overgangsjakker som er perfekt til det forårs lignende vejr vi har for tiden (wish the summer came next), jeg er selv helt vild med den grå og den klassiske trench som bare aldrig går af mode.

Jeg har igen haft lidt run på denne uge, det er altså svært at skære ned, jeg vil jo gerne nå det hele. I dag har jeg bla. været til osteopat, da jeg har så mange problemer med ryggen og jeg er blevet anbefalet en helt ude i kastrup, sooo far away hehe, men jeg begynder at kunne mærke fremskridt, so its a good thing.

I morgen afholder vi vores store Double Wear event, jeg ser så meget frem til det, det bliver en fest! og håber at møde nogle af jer.

Næste indlæg

MINE TRÆNINGS MÅL OG SÅDAN NÅR DU DINE