25% OFF ALL NELLY BRANDS

MY BIG 25

Hej mine kære.

Der har været utrolig stille på blogge på det sidste, det skyldes bla. min opgave på mit studie som jeg skal aflevere på torsdag og så har det her vinter vejr virkelig fået ram på mig, men det fortæller jeg lige lidt mere om i et andet indlæg.

Jeg fyldte the big 25 igår og jeg havde den bedste fødselsdag med min dejlige mand. Vi spiste morgenmad og hyggede herhjemme om morgenen og så kørte vi til Kurhotel Skodsborg hvor vi skulle nyde det meste af dagen i deres spa, juuuust what i needed!

Vi nød deres spa lunch, hvor vi først oplevede nogle af deres 16 forskellige badeoplevelser i deres spa område, som er inspirereret af alverdens badetraditioner. Bagefter blev vi forkælet med en lækker lunch bestående af palæosmørrebrød og wine (of corse) i The Lobby, det var så lækkert og en skøn oplevelse! Jeg føler virkelig jeg gik derfra som et nyt menneske.

Jeg overvejer allerede at booke et lille ophold igen i starten af året, det er så dejligt at komme ud hjemmefra og slappe helt af, heh.

Book spa lunch her.

Om aftenen var vi ude og spise her i søborg på en italiensk restaurant, jeg nød virkelig at være ude at være ude og spise så tæt på vores lejlighed, så man bare lige kunne tulle hjem når man ville.

Jeg havde en virkelig god fødselsdag, i want it to start all over again! Det føles ikke helt så skidt alligevel at være tættere på de 30 end de 20, heh.

Næste indlæg

25% OFF ALL NELLY BRANDS