MY 25 B-DAY PARTY OUTFIT

SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER FØR/EFTER

Generelt når jeg redigere billeder er det meget vigtigt for mig at de på ingen måde bliver for overredigeret eller med for meget filter på, så det bliver så naturligt som muligt og at folk ikke tænker at jeg har redigeret det særlig meget. Jeg har rigtig mange billederedigering apps på min telefon og har også brugt rigtig mange penge på det haha(hvis man tænker på hvad folk normalt ville bruge på apps, tror jeg at jeg har lidt af et overforbrug).

Mit største problem når jeg tager billeder er lyset i vores lejlighed, da det er virkelig dårligt fordi vores lejlighed ligger midt på en hovedgade, så der er rigtig mange huse der skygger for dagslyset plus at vi ikke har særlig store vinduespartier (its an issue!). Jeg bruger altid mit ringlight, men det er ikke altid helt tilstrækkeligt, så jeg har tænkt mig også at anskaffe mig nogle softbox lamper.

Portræt:

Til dette billede har jeg brugt facetune (den der bare hedder facetune, ikke facetune 2), det er en app jeg næsten altid starter ud i. Her bruger jeg rigtig meget ?tandbørsten? til at gøre baggrunden hvid med istedet for at man har en lidt halvmørk baggrund eller at den bliver for varm. Herudover bruger jeg smooth funktion til at udglatte huden (med meget let hånd), hvis jeg har en mega urenhed bruger jeg patch til at fjerne den. Herefter bruger jeg details til at fremhæve detaljer på mine billeder herunder, vipper, highlighter, smykker etc.

Flatlay:

Jeg tager rigtig mange flatlays og jeg elsker det! Det er sådan en rigtig nusse arbejde, hvor man hele tiden rykker lidt rundt på produkterne, gerne finde noget der matcher i farver og tager 50 forskellige billeder inden man finder det rigtige haha! Her har jeg brugt facetune til at fremhæve details som skrift på produkterne og VSCO filter. Jeg har tilkøbt nogle filtre i VSCO – de har nogle virkelig flotte filtre. Jeg kan godt at pretty much det samme filter så jeg får nogenlunde samme nuance ned igennem mit Instagram feed. Mit yndlings filter lige for tiden er det der hedder A6 (det er et af de filtre man kan tilkøbe), her skruer jeg stort set altid lidt ned for filteret så det ikke kommer til at se for overredigeret ud. På dette billede har jeg også skruet op for belysningen inde i VSCO.

OUTFIT/OTHERS:

Her har jeg igen brugt facetune til at gøre baggrund hvid og gulvet lysere. Jeg har også brugt den til at smoothe huden og mee details på øjne. Ens vipper og øjne forsvinder hurtigt i et billede, så det gør altid en kæmpe forskel lige at bruge detail her, det gør jeg på stort set alle billeder. Herefter har jeg brugt snapseed til at korrigere exponiering, clarity, atmosfære etc.

Jeg håber i kunne få lidt nytte af dette indlæg, så jeres billeder bliver ekstra smukke – vi vil jo allesammen gerne have et lækkert insta feed, right? Husk også at jo flere redigerinsprogrammer du køre billedet igennem, jo lavere bliver kvaliteten og billeden faktisk ende med at blive lidt slørret.

Næste indlæg

MY 25 B-DAY PARTY OUTFIT