SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER FØR/EFTER

YT: HOLLYWOOD WAVES

Nogle produkter i denne video er sponsoreret

Hej ladies,

Jeg får altid så mange henvendelser fra jer ang. mit hår og hvordan jeg styler det. Til mit B-day party her i lørdags, havde jeg lavet disse smukke hollywood waves og jeg tænkte derfor at jeg ville lave en YT video til jer så i kan se hvordan jeg gør og hvordan man kan style med glattejern, hvilket jeg ved at rigtig mange har svært ved – i can be really hard!

Jeg håber i føler jer inspireret og lærer noget nyt. I er altid velkommen til at sende spørgsmål eller flere forslag til videoer.

Produkter brugt i videoen:

Ghd – Advanced Split End Therapy

Toni & Guy – Heat Protection

Loreal Professionel – Mythic Oil

Loreal Professionel – Super Dust

Moroccanoil – Luminous Hairspray

Ghd – Platinum Styler

Ghd – Oval Styling Brush

Næste indlæg

SÅDAN REDIGERE JEG MINE BILLEDER FØR/EFTER