PUFFY EYES 101

5 TING JEG IKKE KAN LEVE UDEN

Vi har alle de der ting vi bare ikke kan leve ud, de ting som bare fuldender vores hverdag og som gør de svære tider mere overskuelige.

1. Min nespresso maskine

I know you all feel me on this one! Der er ikke noget som en god kop kaffe, især på de her kolde, grå morgener, thats really something to appreciate. Og så synes jeg også der er rart at kunne byde folk på en god kop kaffe når man har besøg. Et lille coffee tip, jeg bruger altid havredrik i min kaffe. Det er så lækkert cremet og har en dejlig sød smag.

2. Iphone

Min Iphone….. Lidt pinligt men ærligt, jeg tror ret mange af os har det på den måde, heh. Jeg bruger min tlf til rigtig mange ting og det er stort set altid den jeg blogger fra, det er så meget nemmere for mig til/fra og på arbejde end min MacBook. Jeg har blogget en gang før i bussen hvor jeg skulle redigere nogle billeder af nogle produkter (i was on a deadline) og der var en mand der begyndte at kommentere random ting – så det gør jeg ikke igen hah.

3. Advanced Night Repair

Fordi den er min huds livsforsikring! Jeg har brugt den i to år nu og er overbevist om at det er en der kommer til at stå på badeværelseshylden i mange år endnu. Jeg elsker når jeg har kunder inde som har brugt den siden den kom frem for 35år siden og som bare har den smukkeste hud – like thats gon be me in 35years!

4. Pretty Woman

Okay jeg ville nok godt kunne leve uden denne, men jeg ELSKER pretty woman! Det er virkelig bare den bedste film i verden og jeg tror jeg har set den langt iver 100 gange. Jeg har faktisk set den så meget at Jacob også kan citere den! Haha. Primært tror jeg bare at jeg elsker alle film med Julia Roberts, jeg synes altid hun er så charmerende, glad og varm- hende ville jeg gerne være veninder med!

5. Min blog og jer!

Honestly er det virkelig hårdt nogle gange at være blogger, især også når man arbejder fuldtid ved siden af og at jeg er startet i skole hjælper heller ikke på det. Til tider har det været så svært at jeg har haft lyst til bare lukke det hele ned, fordi at det gjorde mig mere frustreret end glad når der ikke var nok timer i døgnet jeg ikke kunne skabe noget godt indhold til jer. Det kan også godt være at det er mig der bare tuder, men jeg indser ihvertfald hver gang at jeg aldrig vil være det for uden, og jeg holder så meget af jer alle, hver og en, at der ikke ville gå en dag uden jeg ville savne jer! Så TAK for jer! Fordi i følger med og gør at det her kan lade sig gøre for mig, det er så givende.

Næste indlæg

PUFFY EYES 101