JEG GJORDE DET FANDME!!

L’óreal instant highlights

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Loreal Professionel.

Hej beauties.

Som ambassadør for L?óreal prøver jeg stort set alle deres nye farveteknikker af, ligesom da jeg prøve smartbond og gik fra brunette til blond på 9timer. Remember? (læs her).

Denne gang har de igen lavet et super fedt nyt produkt, som gør at du kan få highlights (lyse striber) i håret på ca 10min! Det de gør er, at de laver highlights som de plejer og istedet for at sidde med det i den der oldschool varme ting, så bruger de en slags straightener uden på foliet som giver varmen og aktiverer farven hurtigere.

Jeg fik en grålig farve oveni mine highlights, så jeg har fået sådan nogle kolde highlights i håret som i måske kan ane på billedet. Jeg synes det ser vildt lækkert ud og er så glad for at jeg har fået lidt spil i håret, istedet for at det var helfarvet. I kan få lavet behandlingen hos min frisør NIVEAU.

Jeg har haft den længste og hårdeste arbejdsuge og er lige gået på forlænget weekend, så nu vil jeg nyde McD i sengen and a big glass of redwine!

Næste indlæg

JEG GJORDE DET FANDME!!