THE PERFECT COFFEE TABLE

YT: JACOBS 30YEAR SURPRISE

?

Hej mine kære.

Jeg har glædet mig så meget til at vise jer denne lille Vlog jeg lavede til Jacobs 30års surprise b-day. Normalt er jeg virkelig dårlig til at holde ting hemmeligt overfor Jacob – like extremely! Men jeg holdte den virkelig til det sidste til hans surprise, så han havde vitterligt ingen idé. Jeg havde sagt til ham at jeg skulle ind og aflevere nogle ting til en veninde, som hun havde glemt hjemme hos mig og da vi nåede herre etagen på vej op ad rulletrapperne, spurgte Jacob om han ikke bare kunne vente dernede, om han behøvede at gå med op. Dette forklarer hvorfor vi står 20m fra hinanden på rulletrappen, fordi vi lige fik en mindre diskussion om hvorfor han skulle gå med op! haha.

Om morgenen tog jeg bussen ud til Bows & Balloons i NV for at hente balloner til pynt, de laver de flotteste customade balloner med konfetti og ?personlig tekst – elsker det! De har også en passe andet fint pynt som i kan se i videoen, hvilket jeg virkelig synes der har manglet her i DK. Jeg måtte seriously tage bussen med 4 kæmpe helium balloner! haha. Jeg filmede det desværre ikke til min Vlog, det var pinligt nok at stå med dem i forvejen og fylde halvdelen af bussen haha. 

Jeg holdte det oppe på illum rooftop på Rossopomodoro, som er en virkelig lækker italiensk restaurant – as you know så er det heller ikke min første gang der og så synes jeg det var den perfekte lokation til et større arrangement og fordi at det ligger lidt “skjult” så det var ikke så obvious ift. at det var en surprise. Der er intet bedre en loads of pizza, wine & garlic!

Kagen var lavet af sweetsensecph, som laver de smukkeste og mest kreative kager – and theyre sooooo good!! I blive nødt til at tjekke hendes IG og se nogle af de kager hun har lavet, specially the unicorn cake!

Det var en fantastisk vellykket aften og alt gik virkelig over al forventning. Jeg er så taknemmelig for alle der var med til at fejre Jacob og holdte det hemmeligt for ham så længe og ikke mindst for at have foræret ham så mange fine gaver! Jeg havde været så stresset hele ugen, bla. fordi at min mor bor i vordingborg og der var SÅ meget sne dernede, så på et tidspunkt så det lidt skidt ift. om de ville kunne nå frem, men heldigvis gik det!

Jeg beklager btw. for den lidt dårlige lydkvalitet i videon, jeg er ikke så prof på Vlogging endnu, hehe. 

Næste indlæg

THE PERFECT COFFEE TABLE