YT: JACOBS 30YEAR SURPRISE

US THROWBACK

//DRESS: Blank London//

Hej mine kære.

Åh hvor jeg længes efter sol, palmetræer, varme og eksotiske blomster, især efter jeg sad og kiggede vores billeder igennem fra vores 2 måneders USA tur i 2017 og faldt over disse billeder som blev taget på vores hotel i Orlando. Kjolen er fra Blank London og var blot en af de kjoler jeg havde med på ferien fra deres brand. Det er så lækker kvalitet og så er de så smukke og tidsløse – fave dresses!!

Jeg synes godt nok at det begynder at være hårdt nu ift. vejret og en vinter der har varet i tusinde år (føles det som om). Heldigvis er det ikke så koldt længere, men jeg glæder mig virkelig til der kommer forår, sol og skud på træerne.

Jeg glæder mig også så meget til at vi skal afsted igen til USA her i 2018 i en måned, det bliver så dejligt – jeg ville ønske vi skulle derover for good! Hehe. Og så har jeg en uges ferie sydpå inden da med min søster og fætter, vi ved bare ikke helt endnu hvad destinationen skal være – any ideas?

Næste indlæg

YT: JACOBS 30YEAR SURPRISE