NELLY SALE: SPAR OP TIL 30% PÅ ALLE SKO

CPH DINING TIP: ROSSOPOMODORO

Hej mine kære.

Jeg synes altid at det kan være så frygtelig svært at finde et godt sted at spise når man skal ud, jeg mener der er rigtig mange gode steder, så mange at det kan være svært at vælge – derfor elsker jeg selv når jeg bliver tippet om gode restauranter i Kbh.

Jeg har skrevet om Rossopomodoro før, but i?ll do it again! Sidst vi var deroppe var til Jacobs 30 year surprise fødselsdag(her), det er nemlig også den perfekte lokation hvis man er flere (og hvis man skal holde surprise, så man kan stå og gemme sig haha). Maden er så lækker, so very Italian og så autentisk. Der er et virkelig fint udvalg i deres menu, også for vegans og der er mulighed for massere af lækre sideorders (kan virkelig anbefale deres Foccacia all?Aglio). Servicen er altid i top og maden skuffer aldrig! Jeg fik en Ricotta e Salame som er en af deres foldet pizza med røget mozzarella, napolitansk salami, bøffel ricota, roma tomatsauce og basilikum – it was soooo good!! (Det er den i kan se på øverste billede).

So if you wanna go for some Italian, så skal i tage på Rossopomodoro!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SALE: SPAR OP TIL 30% PÅ ALLE SKO