-25% PÅ DESENIO

ZADAA APP – THE BEST AND EASIEST WAY TO FIND CLOTHES THAT FIT

Dette indlæg er sponsoreret af Zadaa

Fotograf: Sienna Rousseau

Hej Ladies.

What is better to than shopping on a sunday? – Eller sælge ting man ikke får brugt, for så at shoppe noget nyt! Jeg tror det er det de har ment med ordsproget; “One womans trash, is another womans treasure“, hehe.

Jeg har efterhånden samlet så mange lækre styles og access herhjemme som jeg aldrig får brugt og synes det er så synd at det bare står og samler støv, istedet for at andre får glæde af det. Jeg kan bare heller ikke overskue at sælge mine ting online fordi jeg synes det er så omstændigt og jeg har det lidt på samme måde med loppemarkeder. Men nu er jeg blevet introduceret for Zadaa and its sooo easy, jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne, især når det kommer til afsendelse af varer, men det kommer vi til.

I Zadaa appen starter du med at connecte til din Facebook profil, hvilket efter min mening giver en vis safety factor. Herefter skal du indtaste en masse personlige oplysninger, såsom figur, str etc. – og det her er så mega genialt! På denne måde får du nemlig kun varer i dit feed som er relevant for dig, og slipper for at sidde og scroll igennem en masse styles som ikke passer til dig. Herudover har du også en funktion på din profil som hedder TWINS – dette er personer med samme figur og str. som dig og her kan du hurtigt gå ind og se deres profil og hvad de har til salg. Jeg synes også at der er rigtig mange lækre styles derinde og meget mindre “skrammel” ift. andre lignende apps/hjemmesider.

En anden ting jeg elsker ved Zadaa er deres leveringsmetode. Det er så nemt! Jeg kunne faktisk ikke forstå at det kunne være nemt, så jeg kontaktede deres kundeservice! haha. Men du skal ikke engang skrive modtagers adresse! Du får et 9 cifret nummer som du skal skrive på pakken, og så skal du bare aflevere den nede i din nærmeste DAO, resten klarer Zadaa – EASY!

Jeg synes også det er fedt at Zadaa er både i Findland, Danmark og snart Tyskland og du nemt kan sælge og købe på tværs af det tre lande. Købsmønstre, moden og priserne er forskellige fra land til land og man derfor virkelig gøre sig nogle gode køb! And you know me, der er intet jeg elsker mere end et godt tilbud. Aint no gypsy for no thang! haha. Jeg har lige bestilt den smukkeste jakke fra ZARA, som kommer til mig hele vejen fra Finland – jeg glæder mig så meget til at vise jer den og så har jeg literally kun give 245kr for den.

Jeg har sat en masse lækre ting til salg, der er alt lige fra Malene Birger – Marc Jacobs – Sisters Point og en god kombi af lækre styles og access. For at shoppe i min boutique skal i downloade Zadaa appen her og finde mig i discovery (øje ikonet).

Som noget nyt forsikrer Zadaa nu alle varer i appen med op til 100.000kr. Dette vil sige at du altid er sikret dine penge retur, i tilfælde af svindel.

Vi shoppes ved ?

Næste indlæg

-25% PÅ DESENIO