SELF TANNING GUIDE

NUDES

//TOP:here//JEANS:here//SUNNIES: Tom Ford//BAG: Michael Kors//BELT: Gucci//

Hi hunnies.

Jeg er sååå lettet! Jeg var til eksamen igår og det gik rigtig fint, jeg er så glad og lettet over at det er overstået og at jeg endelig kan blive lidt fri for skolen – det er virkelig hårdt ved siden af fuldtidsjob, bloggen og hvad jeg ellers har gang i haha. Og mega meget held og lykke til alle jer andre der sidder midt i eksamener ?.

Jeg er helt vild med de her mega cute jeans fra Madam T, men bånd ved anklerne – mega nice detalje og så sidder de vildt godt og er mega stretchy i stoffet, så comfy. Toppen er fra na-kd og kan fås i rigtig mange farver, jeg kunne literally have en i hver farve! Og så er den i vildt lækker kvalitet.

I kan få 20% på alt hos na-kd med koden: norskov20

Næste indlæg

SELF TANNING GUIDE