FAVOURITE LIPGLOSS

ECO WINE

Dette indlæg er sponsoreret af vinovano.dk

//Kimono: here//Bikini: here//Hamam towel: here//Wine: here//

Jeg eeeeeelsker vin, som i nok allerede har bemærket haha. Jeg elsker især kold rosé her om sommeren, til de sene og hyggelige sommeraftener – its the best! På trods af min store kærlighed til vin, har jeg slet ikke forstand på det og er altid så meget i tvivl om hvad jeg skal vælge når jeg står nede i supermarkeder, her synes jeg at vinovano.dk er virkelig godt, da de fokusere på vine og priser i højeste kvalitet – så er det virkelig nemt at være vin ekspert.

Denne Villa Teresa Rosé Frizzante, er lavet på Raboso druen. Vinen har en sprød smag af hindbærfrugt der giver en let antydning af sødme. Vinen er perfekt til brug som velkomstdrink eller til desserter. Vinen er dyrket efter økologiske principper og er certificeret økologisk ved den franske økologikontrol, EcoCert. – Well i just sounded like a true expert! Haha..

Jeg synes det er en virkelig lækker rosé som har en helt perfekt sødme og så er den mousserende – so fresh! Vinen er også økologisk hvilket jeg synes er ret lækkert og så koster den altså kun 72kr! I kan købe vinen her.

KYS

Næste indlæg

FAVOURITE LIPGLOSS