LA MER LOVE

OLIVE

Hej mine kære.

Jeg er hjemvendt fra Grækenland efter en virkelig dejlig ferie. Vi havde dog dårligt vejr 5 ud af 7 dage, but we had cocktails and good company! Haha. Ej det var lidt ærgeligt, også fordi det sætter nogle begrænsninger for hvad man kan lave når det regner. Vi boede på et rigtig godt hotel, hvor manageren på hotellet tog sig SÅ godt af os fordi hun synes det var lidt synd for os. Paralia er en rigtig hyggelig lille by med mange små hyggelig spisesteder og der er mange gode cocktails at finde – i know it! Hah.

Men det var så rart at komme lidt væk og jeg har seriøst grint så meget hele ugen – det har været skønt! Jeg glæder mig dog allerede helt vildt til Jacob & jeg skal til USA – der er kun 81 dage tilbage!!! But whos counting.

Jeg startede allerede på arbejde igen i mandags, og man bliver lige overrasket hver gang over hvor hårdt det er at komme tilbage. Vi tager dog en lang weekend til Bornholm i næste uge, det glæder jeg mig så meget til!

KYS

Næste indlæg

LA MER LOVE