FAVOURITE HAIR PRODUCTS

KOM INDENFOR

Hej guys.

Velkommen indenfor i vores lejlighed, en længe vente YT video som har været nøje efterspurgt. I kan se hele lejligheden i YT videoen.

Vi er så godt som færdige med soveværelset og mangler kun et par småting. I stuen og spisestuen har vi stadig en del der skal skiftes ud, det er bare så svært at finde de rigtige møbler synes jeg – men jeg har allerede lidt i kikkerten.

Mit fine tøjstativ er fra ziito og er det der er 100cm bredt i farven Aska. Det var faktisk ikke rigtig meningen jeg ville have det stående, men da det kom derind i hjørnet og stå synes jeg virkelig det gav noget god sidste fylde til soveværelset, så det passer perfekt ind!
Jeg har ikke så meget hængende på det, da jeg så godt synes det kan komme til at se lidt for kompakt ud og så holder jeg farverne på det jeg har hængende forholdsvis neutral så det passer ind i farverne i soveværelset. Stativet koster 899kr og kan købes her

Alle vores billeder i lejligheden er fra Desenio

Næste indlæg

FAVOURITE HAIR PRODUCTS