KOM INDENFOR

MUSTHAVE BEAUTY TOOLS

Hej beauties.

Der kommer så mange nye beauty tools på markedet hele tiden og det kan være så svært at sortere rundt i hvad det rent faktisk er godt og virker og hvad der bare hyped. Jeg elsker at prøve alle mulige trends af til at optimere mine beauty rutiner og har samlet mine favoritter gennem tiden til jer, både inde for hår, hud og makeup.

Det har altid været vigtigt for mig at passe godt på mit hår, så jeg gør virkelig mit bedste for at holde det sundt, da jeg også får det farvet en del. I kan se hvilket produkter jeg bruger til mit hår i indlægget her. En ting er hvilket produkter man bruger, men det er også væsenligt at bruge nogle gode tools som er skånsomme for håret.

Lernberger Stafsing brush: jeg elsker min nye børste fra L&S, som er en perfekt kombination af naturlige og nylon hår. De naturlige hår trækker naturligt fedtstof fra hovedbunden og ud i længderne som giver et sundt og velplejet look og nylon hårene masserer hovedbunden som er med til at øge blodcirkulationen – hvilket også er godt if u need your hair to grow faster!

Slip silk pillowcase: jeg tror desværre ikke at dette hovedpude betræk kan købes i Danmark endnu, men jeg vil rigtig gerne investere i det når jeg skal til USA. Silke hovedpudebetræk er ikke bare ekstremt skånsomt for dit hår, men også for din hud, da det ikke slider ligeså meget. And you?ll sleep like a princess!

Sui Ava hårklemme: jeg er begyndt for det meste at bruge en fin hårklemme til mit hår istedet for hårelsastik, da jeg har meget tungt hår og jeg føler det er meget mindre skadeligt for mit hår at have det i en klemme, og så er det bare en super fin detail til dit outfit. No more bad hair days.

Sugarbearhair vitamins: jeg har snakket om dem før, men jeg gør det gerne igen! Sugarbearhair er simply bare den MEST effektive vitamin gum på markedet, som sørger for at give dit hår alt det næring det har brug for. De efterlader dit hår sundt og kan faktisk også få det til at vokse hurtigere end normalt. I kan læse alt om dem her.

Ghd platinum styler: sidst men ikke mindst ladies, invester i en god styler som er skånsom (så skånsom som det nu kan blive) og som er effektivt og har den rette temperatur. Når jeg siger effektivt, så mener jeg at du ikke skal gæste den samme tot 100 gange, det er kun nødvendigt at glatte en tot én enkelt gang, men lad være med at køre det igennem håret med 180km i timen, nice and slow (men heller ikk så langsomt som hende på YouTube med krøllejernet som brænder sit hår af hahahah).

Hvem af os benytter ikke alle mulige tools nærbilleder lægger vores makeup? Der er et hav af muligheder, men nogle er altså ikke til at leve uden, for en perfekt makeup.

The Original Beauty Blender: jeg havde virkelig et ambivalent forhold til Beauty Blenderen, da jeg synes den var så hyped (uden at jeg selv havde prøvet den), så prøvede jeg den selv og den har været en fast del af min makeup rutine eversince, den er bare virkelig virkelig god! Jeg bruger den altid til at påføre både color correctors, foundation og concealer med. Bedste opfindelse!!

Shiseido Blotting Paper: blotting paper er et must at have med på farten, især når man bliver så fedtet i løbet af dagen som jeg. Papiret går ind og fjerner fedtstof og bakterier fra huden, samtidig med at det lægger et let pudret lag som gør at man bliver mat og uden at ødelægge makeuppen.

ZOEVA Luxe Complete set: gode pensler er virkelig alfa omega for en smuk makeup og det gør det også så meget nemmere for dig selv at lave makeup ekspert at home. Jeg er især rigtig glad for ZOEVAs pensler som er i mega lækkert kvalitet og design og så har de et virkelig fint udvalg, især med dette luxe sæt som er et fund for pengene if you ask me.

MAC øjenvippebukker: Jeg har ikke kunnet leve uden en øjenvippebukker siden jeg var 13, haha! Jeg fik et mindre kulturchok da min søster for nyligt spurgte hvad det var jeg brugte, da hun så mig bruge min øjenvippebukker – now she cant live without it either. Det er det perfekte tool til at bukke dine vipper og få dine øjne til at virke større og mere åbne. Varm den evt let med en fyntørrer inden du bukker, for et mere holdbart buk.

SMUK rosakvartsrulle: et nystiftet beauty tool crush til ansigtet, er en af de populære rollers som jeg bruger til at påføre mit serum med. Den er lækker og kølende på huden og er med til at øge blodcirkulationen, reducere hævelser og berolige nervesystem, whats not to like.

Body brush: jeg er dybt afhængig af min body brush fra som jeg sørger for at bruge næsten hver dag, for at massere for indgroede hår fra barbering, samt cellulite på bagpartiet. Jeg bruger børsten på tør hud inden bad, og masserer i opadgående cirkulere bevægelser. Jeg er især glad for min egen som er fra The Body Shop, da den holder sig fast og har det her mega praktiske handle.

Skin roller: et af mine all time favorite beauty tools er min skin roller. Jeg bruger den til at holde min hud stram, minimere porer, holde min hud ar fri efter mine behandlinger med dermastamp og give smuk glød. Det er nok et af de bedste skin tools jeg nogensinde er blevet introduceret for.

Foreo Luna: når man renser huden med fingrene, er det ikke alt snavs og fedtstof man får renset af huden. Foreos ansigtsrensebørste giver en dybere og mere effektiv rensning. Den giver tilmed huden en mild peeling, fjerner døde hudceller og renser tilstoppede porer, samt fjerner 99,5% af alt snavs, olie og makeuprester fra huden. Børstens antiage funktioner gør også at huden bliver mere fast at se på. Og så tænker i måske, hvorfor det unikke design? Fordi den er 35 gange mere hygiejnisk end nylonbørster.

Har i nogle beauty tools i sværger til, som jeg skal know about?

KYS M

Næste indlæg

KOM INDENFOR