CAMEL

PNNB: ONLINE LASH ACADEMY

Hej beauties.

Jeg er selv begyndt at prioritere efter uddannelse og generelt bare det at forbedre mine kompetencer inde for de seneste par år. Hvis du spørger mig, så er der ikke dét man ikke kan, hvis bare man vil det nok. Da jeg selv er ret afhængig af mine faste indtægt, synes jeg det er super fedt når man rent faktisk kan få det til at hænge sammen, at forbedre sig ved siden af arbejdet. Det er det jeg selv gør på min udannelse på CPH Business. Det er ikke fordi at dette indlæg skal handle om min udannelse, men princippet i tilgængeligheden i at uddanne sig til det man drømmer om.

En ting jeg virkelig synes der var et minus ved makeup artist uddannelsen er, at du skal tage 8 uger ud af din kalender hvor du skal fuldtids studere. Ikke nok med at udannelsen koster omkring de her 50.000kr, så er man også nødt til at tage en slags ferie/orlov for at få det til at hænge sammen.

PNNB tilbyder nu online vippeteknikker uddannelse, så du kan uddanne dig uanset hvor i verden du befinder dig eller hvilket tid på døgnet du har tiden til at sturdere. Du bliver undervist af de bedste, som har mange års erfaring og har forsket yderligere i holdbarheden af vipper.

Jeg har æren af at være med til launch af PNNB Academy og i er alle inviteret! Hvis i er nysgerrige på at vide mere eller møde den fantastiske power kvinde bag, så tilmeld jer eventen på linket her: https://pnnbacademy.nemtilmeld.dk/1/

Det koster ikke noget at være tilmeldt. Glæder mig så meget til at møde jer!

Næste indlæg

CAMEL