PNNB: ONLINE LASH ACADEMY

FAVOURITE BRUSHES

Hej beauties.

Det har været meget efterspurgt hvad jeg bruger af brushes, især til mine hooded eyes, so here you go. Jeg har CRAZY mange brushes derhjemme og har prøvet rigtig mange undervejs, her er alle mine all time favoritter! Jeg er især glad for MAC, Tom Ford og ZOEVA. Nu er jeg jo i USA, så har også overvejet at købe nogle fra Morphe. Hvilke brushes kan i ikke leve uden?

Foundation

Jeg bruger altid min Beauty Blender til at påføre min foundation. Hvis min Beauty Blender ikke er ren eller simply just too disgusting to use, er en af disse 4 foundation pensler mine go-to! Jeg har prøvet virkelig mange gennem årene, men dette er nogle af mine ultimative favoritter, som giver den mest flawless og stroke frie finish!

Powder

Jeg er vild med en let powder brush, så min setting powder ikke bliver for kompakt ovenpå min foundation. Jeg er også til en der er lidt pointet, så den også er god til at påføre i krogene. Her er nogle af mine ultimative favoritter, som jeg veksler lidt imellem.

Highlighter

Mit valg af highlighting brush afhænger lidt af hvilken look jeg er ude i, og hvor det skal påføres. For et let look bruger jeg en fan brush og for et mere heavy look (hvilket jeg er most likely to do, haha), bruger jeg enten min tapered highlighting brush fra Sigma eller min eye blender fra Bobbi Brown (ELSKER den, til både næseryg, kindben og amorbuen)

Contour/Bronzer

Det er typisk lidt de samme brushes jeg bruger til contour og bronzer, da jeg ikke er til heavy contouring men godt kan lide det lidt soft. Nogen gange laver jeg contour først og lægger så en mere glowing bronzer på toppen. Til at lave en mere skarp contour elsker jeg NARS Yachiyo og min MAC 135 brush og min Benefit Hoola og Tom Ford til at bronze huden med.

Eyeshadow Brushes

Min største brush obsession må være eyeshadow brushes og især blending brushes!! Især fordi jeg har hooded eyes, er det virkelig svært at finde THE brush! Jeg kan ikke leve uden min ZOEVA Luxe crease brush, min MAC 217 og Tom Ford nr13, de er SÅ gode til at lave en Merete præcis men soft påføring. Jeg bruger også rigtig meget min MAC 224 og typisk ZOEVAs pencil brush til øjenkrogen og under øjet og ZOEVAs smoky skader til det mobile låg.

Næste indlæg

PNNB: ONLINE LASH ACADEMY