GREETINGS FROM THE STATES

READY FOR FALL

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej ladies.

Jeg har bestilt lidt nyt fra na-kd til min efterårs garderobe, og i tænker sikkert “bitch fall, its freakin winter!”, så det kan jeg også sagtens sidde og sige når jeg sidder i 33 graders varme, jeg får mig nok noget af en overraskelse når jeg er hjemme i starten af November, i dont even want to think about it. Jeg er helt forelsket i det brune suit, so fall! Og så kan man jo både bruge det seperat eller som det sæt det er. Der er først gået op for mig nu hvor meget sort jeg egentlig har bestilt, haha, er det ikke bare typisk?

Bluser er mine evige struggle, synes det er så svært at finde noget der er lige mig, de her er alle mega cute og basic, er især helt forelsket i den belted cardigan – den har et mega feminint touch for en regular cardigan at være.

Hvis i også mangler lidt tøj til efterårs/vinter garderoben, er det bare med at bestille nu, for i kan spare -15% med koden norskov15. Jeg elsker na-kd for deres udvalg af varer og deres eget brand er til virkelig gode priser og synes altid at kvaliteten er i top!

Næste indlæg

GREETINGS FROM THE STATES