SoMe Break

JEG ER TILBAGE – ER JEG KLAR TIL DET HER?

Hej min kære – long time no see!

Det her har fandme været hårdt og jeg er ærligt overrasket over hvordan jeg alligevel er formået at komme op til overfladen and even to have a smile on my lips. Det var en virkelig hård og svær beslutning jeg tog tilbage i februar (læs her), om at tage mig selv og mit mental health seriøst, holde en pause fra det hele og shut it all Down, men beslutningen om at vende tilbage har været mindst ligeså svær, for hvornår er man klar igen? Hvornår er man rask? og hvornår er man klar til at vende tilbage? Der er ingen tvivl om at min enormt rastløse lyst, gerne vil tilbage på arbejde og tilbage til dét her og JER! Jeg elsker at holde mig igang, jeg elsker at lære nye ting hver dag og inspirere alle på min vej – men hvornår tør man helt at sige “Jeg er tilbage og jeg er klar!” Det er altid det der er så svært at gennemskue, når man er “mentally ill”, for du ved aldrig hvad imorgen, eller næste uge bringer. Og risikoen/frygten for at du finder ud af at du alligevel ikke var klar til at vende tilbage til det her at all, vil den ikke altid lure lidt i baghovedet?

Jeg synes jeg er kommet rigtig langt, og er kommet fra at være dybt ulykkelig og ikke kunnet se en mening med mit liv, spurgt mig selv op til flere gange, why am i even here? – Det er så sørgeligt, men i ved i dont want to sugarcoat things, if its not – til at føle mig i langt større balance, glad og spændt på min fremtid, som jeg ved er fuld af spændende begivenheder og muligheder. Lige nu arbejder jeg rigtig meget med mit mindset, og få det omvendt fra at være negativt og selvdestruktivt til at være positivt og selfloving.

Under min sygemelding er det faktisk sket en masse. Døre lukkede, actually slammed me in my fucking face og gjorde at jeg fik det så meget værre, men jeg valgte ikke at lade det påvirke mig – ingen skal have den magt over mig! Så jeg rejste mig, kæmpede videre og det resulterede i at flere nye døre åbnede sig. Som min moster altid siger: “Alting sker af en grund” og det har altid været et citat der ligger mig meget nært. Jeg er også overbevist om at det er en sund og lærerig lektie for os at fejle og opleve nederlag, hvad enten det er gennem karriere, personal life or both, for at vi kan være i stand til at udvikle os og blive uforfærdet. For når vi forbliver uforfærdet, er der ingen grænser for hvad vi kan udrette for os selv og det er så vigtigt at satse og tage chancer for at opnå sine drømme, spørg enhver succesfuld kvinde/mand du kender og spørg om de ikke har gjort det samme, and they will say yes!

Under min sygemelding har jeg arbejdet på et lille projekt som lige skal gøres færdigt, så kommer det ud til jer. Men jeg kan afsløre at i får et meget råt og upoleret billede af mig, jeg tager jer med “behind the scenes”, på min egen rejse gennem min depression og min mental healing.

og så nårh ja, VELKOMMEN til mit nye univers! Jeg er rykket tilbage til bloggers delight som i kan se, det er så spændende og jeg går sådan en spændende tid i møde. Gammel kærlighed ruster aldrig, hehe.

Det er så dejligt at være tilbage hos jer og glæder mig til tiden der kommer, håber i har savnet mig ligeså meget som jeg har savnet jer! Lets do this! ♥

4 kommentarer

 • Konan

  Godt du er tilbage, kona ❤❤❤
  Sejt kæmpet 💪
  Laver alverdens mos og grød til Sofia, så vi snart kan fejre det med et glas alkoholFYLDT vin! 😄🍾🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • melanienorskov

   TAK KONA <3 Du er DEJLIG! Ja det har du fandme bare at gøre, haha, I've ben drinking alone for waaaaay to long now, haha. Det vil jeg glæde mig til<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Skønne dejlige smukke kæreste❤️🙌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SoMe Break