HVORDAN ER JEG KOMMET MIG OVENPÅ MIN DEPRESSION

IN THE STRAW

//Timberlands: her//Lignede kjole: her//Øreringe: her//

Hej ladies.

Ok nu ved jeg godt, at man er VIRKELIG irriterende når man tager outfit billeder af noget tøj, som man ikke længere kan få. Min inspiration kom sig faktisk at Khloe Kardashians outfit til Kanyes coachella optræden i sidste måned. Hun havde en cowlneck satin kjole i creme på, med et par brune Timberland boots – det så SÅ nice ud! Det har var så lige den kjole jeg havde som mindede om, den er fra ZARA btw. Og tak til Jacob, som stod og svedte i solen og legede fotograf. Forstår ikke hvordan han kan have så meget tålmodighed med mig honestly, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN ER JEG KOMMET MIG OVENPÅ MIN DEPRESSION