IN THE STRAW

MIT RÅD HVIS DU TABER HÅR

Hej beauties.

Idag kommer der lige et kort indlæg omkring mit hår, da jeg har mistet sindsygt meget under min stressramte periode, som i kan se på billedet til højre. Jeg blev egentlig først selv opmærksom på det, da min frisør konfronterede mig med at jeg fældede helt vildt og var blevet ret “bar” inde under håret. Nu har jeg en hel plet nærmest kun bestående af babyhår og min højre side er meget værre end den venstre. Jeg har selvfølgelig stadig meget hår, men tror at vi alle er ret ømme omkring vores hår og jeg har derfor også taget de mest effektive midler i brug, for at genskabe min naturlige balance.

Jeg er begyndt at tage SugarBear hair igen, for at styrke mit hår og få noget af alt det hår indenunder til at vokse ud igen. SugarBear hair er virkelig de mest ultimative hårvitaminer, som indeholder everything good for at holde håret sundt, stærkt og glansfuldt. Jeg har tidligere lavet et indlæg som er lidt mere detaljeret ift. hvilke vitaminer der er i og hvad de gør hver især, det kan i læse her. Jeg vil gerne få det til at være en fast vane for mig af tage dem, da jeg ellers er ret dårlig til at tage vitaminer. Men sommetider har man det bare med at komme “af” sine gode vaner, but never with the bad ones, right!? Haha.

Men kort sagt er SugarBear rigtig godt til at få håret til at vokse hurtigere, styrke det og kan også få inaktive hårsække til at blive aktive. Det er ikke rocket science, det er bare hvad der sker i kroppen når vi får alle de vitaminer og mineraler vi har behov for, og lidt mere end det. Det påvirker kun det nye hår der kommer ud, da længderne er “dødt” og det kan derfor ikke påvirke det. Jeg glæder mig til mit hår begynder at vokse ud igen, da jeg er ret bar når jeg har håret sat op. Men hvis i ønsker at forkæle jeres hår, er det virkelig SugarBear hair all the way.

I kombination med mine vitaminer, sørger jeg også for at være forsigtig når jeg reder hår, bruger hårkur 1-2 gange om ugen, mindsker mit brug af varmeredskaber, sover aldrig med vådt hår og fletter det så vidt muligt når jeg skal sove. Hvad er jeres bedste tips til at passe på jeres hår?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE STRAW