JEG HAR ALLEREDE VÆRET TIL MIN ANDEN SCANNING

FERIEPLANER FOR 2019

Hej hunnies.

Det er efterhånden ved at være en farlig og MEGET dyr tradition Jacob og jeg har fået, hvad angår at rejse til USA en gang om året, hehe. Men vi ELSKER virkelig USA og føler nærmest ikke vi kan gå et år uden at rejse der til – så derfor skal vi selvfølgelig også afsted igen i år.

Jeg har endnu lidt svært ved at vurdere om jeg er mest til Florida eller Cali, jeg tror jeg holder lige meget af begge coasts på hver deres måde. Der er ingen tvivl om at Florida er der man tager hen hvis du vil være 99% sikker på sol (and i do loooove sun) og så er der selvfølgelig enormt mange shoppe muligheder og parker at besøge. Florida for mig er virkelig også et sted du føler at du kan koble fuldstændig fra og hvor alt foregår i et meget roligt tempo, kontra Californien. Jeg elsker Californien for dets muligheder, alle de fede steder der er at besøge, tror aldrig jeg bliver træt at gå turen op til Hollywood skiltet! For real – og jeg gad virkelig også godt gå Eagle Rock Canyon i år, som ligger ved Malibu Beach. Det største minus for mig i Cali er nok trafikken. It is such a killer og det tager forever at komme nogle steder. Det er dog stadig lidt usikkert om vi kommer til Cali i år, eller om det kun bliver Florida.

Vi rejser til september og har heldigvis også lidt rejser inden da. Vi har besluttet os for at tage en kortere tur til USA i år, hvilket vil sige 3-4 uger, så vi har råd til at opleve andre ting også og sprede vores ferie lidt henover året. Der er ingen tvivl om at jeg elsker at være afsted i den der halvanden måned, men det er faktisk også virkelig hårdt at afholde al sin ferie på én gang – og vi vil derfor forsøge at sprede det lidt henover året også.

I næste weekend skal vi til Berlin, med mine kind of ‘second-parents’/voksne venner, hvor vi skal vises rundt i byen og høre om den gang de var der i 70’erne da det hele blev delt op, og se all of the places og så skal vi selvfølgelig have en masse god mad og vin. Jeg var i Berlin i 10’ende klasse, så det er maaange år siden og dengang var jeg sgu ikke så kulturel to be honest, så jeg tror jeg er gået glip af alt det gode haha. Jeg glæder mig mega meget til en lille early summer getaway.

Og så skal jeg afsted med min fætter, Andy, engang i sommerferien. Vi ved ikke helt hvad destinationen skal være endnu, men jeg synes det kunne være sjovt at tage et sted hen with som gay party, som Playa Del Ingles eller sådan noget. Ellers havde vi bare overvejet Mallorca. Kan i anbefale nogle gode steder for at girls trip? vores eneste kriterier er at der skal være sol, god mad, noget flot at tage ud og se og så må det godt være et sted hvor der sker lidt.

Det er ihvertfald ferieplanerne for i år so far, Jacob & jeg har talt lidt om at tage et sted hen til nytår også, men i dont know, nu må vi se hvad vi har at gøre godt med, det kommer helt klart også an på hvor dyr turen til USA bliver, hehe.

KYS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR ALLEREDE VÆRET TIL MIN ANDEN SCANNING