FERIEPLANER FOR 2019

JEANS FOR PETITES

Hej ladies.

Som petite/short legged (165cm) kvinde synes jeg at det er sindssygt svært at finde ordenlige jeans, som fremhæver ens shapes og gerne får benene til at se længere ud. Jeg har haft en periode hvor jeg aldrig gik i jeans, fordi jeg følte at de intet godt gjorde for mine ben, men det var først ind til at jeg fandt nogle good ass jeans. Jeans er et tidsløst item som er nemt at style og burde være en fast del af alles garderobe, da de også kan være lige så sexy som casual, depends on the styling.

Find det perfekte brand

Det gør det hele så meget lettere når man først har fundet et brand man synes fungere mega god til ens shape, men det er selvfølgelig også the most difficult part. Jeg er selv blevet mega glad for Levi’s – jeg er vild med pasformen, men synes dog stadig at lommerne på dem er meget store. Jeg tror jeg skal prøve nogle fra Topshop, Rag & Bone eller Reformation. Hvilke er jeres favorit jeans?

Få dine ben til at se længere ud

Når man er petit går man naturligvis altid efter at få benene til at fremstå så lange som muligt, da vi ikke har meget at gøre godt med i forvejen, hehe. Jeg har samlet mine bedste tips herunder, to get legs for daaaays in them jeans.

– Hvis du går efter et par jeans som sidder lidt højere i taljen, vil det automatisk få dine ben til at se længere ud.

– Hvis du har en længere top/bluse på så stop den helt ned i, eller kun foran i dine jeans, ligesom jeg har gjort med min t-shirt, istedet for at det cropper dine ben af, forlænger det.

– Et par hæle giver altid ekstra længde, men endnu bedre hvis de er i nuance med din teint og uden ankelrem (eller helt transparente som mine.

– Cropped jeans er mega in lige nu og den trend skal os petites kun nyde godt af, for et par jeans som lige er lidt ‘uvenner med anklerne’ (som Jacob ville have sagt det, hah), får også benene til at syne længere. Og lad ikke længden være et must for dig når du shopper jeans, for du kan altid få dem lagt op, eller selv klippe dem til.

– Sorte eller mørkvaskede jeans, virker mere slankende og kan hermed også være en fordel når man ikke har så meget længde i benene.

Jeg håber i kan bruge mine tips og det kan gøre ‘The perfect jeans hunt’ lidt nemmere. Har i nogle ekstra tips jeg ikke har fået med?

KYS

Næste indlæg

FERIEPLANER FOR 2019