JEANS FOR PETITES

MINI GUIDE: BERLIN

Hej guys.

Jeg er lige hjemvendt efter en fantastisk forlænget weekend til Berlin, faktisk 4 dage. Det var så tiltrængt med en lille getaway og Berlin var virkelig en fantastisk by! Jeg har været der i tiende klasse, som er lidt over ti år siden (omg i feel so old), men kan ikke huske så meget derfra faktisk. Vi var heldige at dem vi rejste med nærmest kender Berlin ind og ud, så de kendte virkelig alle de gode steder og vidst lige hvad man skulle se, det var lidt som at have en personligt tourguide, hehe. Vi fik virkelig spist en masse god mad, som i sikkert også fik set på min instagram, og drukket en masse vin og cocktails. Jeg tænkte derfor også at jeg ville lave en lille mini guide, fordi rigtig mange af jer kom med en masse gode tips til mig som var mega nyttige, og dem vil jeg selvfølgelig gerne give videre, sammen med mine egne oplevelser.

Spisesteder

Den første dag vi var dernede, fik vi den lækreste aglio e olio på restaurant Viale Dei Tigli, mega hyggeligt sted som ligger sådan lidt for sig selv, lige i hjertet af Berlin.

Vi fik også en masse vietnamesisk mad og var faktisk på restaurant CôWei to dage i træk, fordi det var SÅ godt! Og så ligger den i James Simon park, som er lige ned til en af kanalerne. Vi lå også i en lille strandstol der og fik en lille en inden vi skulle spise, hehe.

I Rosenhöfe Boutique, som er et sted at se i sig selv, fik vi en drink på Piccolo Giardino – som lå midt i de flotte omgivelser (billedet til venstre), det var så hyggeligt.

Et andet sted som jeg synes er lidt et must at opleve, men også hyggeligt at få en drink eller frokost, er sony bygningen, der er så flot derinde.

En sidste ting som jeg synes var lidt et must af prøve, en tysk-delikatesse, og siden at jeg er en rigtig pølse-pige, så var jeg selv nødt til at smage deres curry-wurst. Der er mange fede små Curry-Wurst bixe dernede, også en som kun er for homoseksuelle -den var ret nice, men vi fik det på The Big Dog.

Andre barer jeg fik anbefalet men ikke selv nåede på er Dudu, Monkey rooftop bar og Klo.

Seværdigheder

Det er selvfølglig tonsvis af ting at se i Berlin! Men hvis det er ens første gang og man ikke har så mange dage til at gå i dybden, vil jeg virkelig anbefale en hop-on hop-off sightseeing bus. Du får altså bare set alt hvad der er øverst på ‘must-see’ listen og så er det jo også en mega sneaky og nem transport form, som tager dig fra A-B, hvis man skal ned og have noget frokost eller gerne vil rundt i et område og se noget mere eller shoppe. Vi havde billetter til to dage og det fungerede mega godt! Ellers er deres toge også ret nemme at finde ud af, hvis man vil lidt længere rundt i Berlin. Ellers synes jeg bare det var så fedt at gå rundt i byen, hvilket vi virkelig fik gjort (60km på 3 dage!), der er så smukt og interessant uanset hvor øjet kigger hen.

Jeg håber i kunne bruge mine tips til noget hvis i selv skal til Berlin. Det er ihvertfald en mega smuk og spændende storby, med en masse lækker mad og interessante seværdigheder at fordybe sig i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEANS FOR PETITES