MINI GUIDE: BERLIN

MUSTHAVE TRAVEL ACCESS.

Hej loves.

Efter vores tur til Berlin i weekenden, som jeg desuden har skrevet en mini guide til i indlægget her, blev jeg inspireret til at skrive et indlæg om ting som jeg synes var et musthave at have med på storbyferie ialt fra sanitizer til accessories. Jeg havde stor glæde af disse ting under vores tur til Berlin, og det er helt klart noget der skal følge mig i resten af årets ferier (hvor turen går hen næste gang kan i læse her).

//IdealOfSweden Powerbank: her//Dior Visor: her//Touchland Sanitizer: her//Coola SPF setting spray: her//

Dette er nogle af de ting jeg ihvertfald altid har med mig rundt på hele ferien. Hvad rejser i aldrig afsted uden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI GUIDE: BERLIN