SALON TIP – KENNY ANKER BROW STUDIO

Indlægget indeholder sponsoreret indhold

Hej beauties

Igår var jeg inde hos Kenny Anker Brows og få et signatur brow lift. Jeg har haft glædet mig så meget og det er så længe siden at jeg har fået ordnet mine bryn for real – og havde virkelig ladet dem gro så der var lidt at arbejde med, da jeg også ønskede et fyldigere bryn.

Lidt om Kenny Anker:

Jeg er så imponeret og inspiret af Kenny, som startede egen salon allerede i en alder af 18 år og det har siden hen taget raket fart for ham og han har formået at opbygge sig et brow emperium og være Danmarks ukronede brow king/queen. Han er et fantastisk eksempel på, hvad der kan komme ud af at følge sin drøm, som man er så passioneret omkring, even though people tell you otherwise. Han har lige åbnet sit 2 brow studio i Magasin Kgs. Nytorv, og er udkommet med sit første brow produkt – Kenny Anker Brow Gel, som literally er den bedste brow gel jeg har testet to date! I bow to that!

Tilbage til min treatment igår. Du bliver altid mødt at de mest serviceminded brow experts i de mest æstetiske omgivelser. Hvad jeg særligt godt kan lide ved the Kenny Anker way at style bryn på, er at det ikke blot er en here and now treatment, men at du får de bedste råd og vejledning til, hvordan du kan opnå dit ultimative brow goal – og de tager udgangspunkt i dette. For midt vedkommende skal jeg arbejde lidt på mine kanter rundt om brynet, da det er primært der jeg mangler fylde og hvilket nok skyldes at jeg er kommet til at plukke lidt for meget. Men jeg er simpelthen i brow ekstase over mit resultat. Hvad synes i?

I kan booke tid online her

I Magasin på Kgs. Nytorv tager de også walk-ins, hvis du en dag får lyst til at få et brow lift når du passerer.

KYS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *