MIT KOSTTILSKUD-RITUAL

PERSONLIG TRÆNER FORLØB: NINNA SKAKON

Hej guys.

Igår var jeg til min sidste times træning i mit forløb hos min personlige træner, Ninna Skakon. Jeg har kendt Ninna i en del år og har altid været dybt imponeret over hendes arbejde med hendes egen krop og sine klienter, og ville rigtig gerne prøve at arbejde med en kvinde denne gang – da jeg føler de er lidt bedre til at komme ind i hovedet på mig, hehe. Ninna har også en professionsbachelor i ernæring og sundhed, som gør at hun er mega dygtig til at arbejde med kroppen og dens sundhed som en helhed og se det hele som en større enhed.

Mit forløb har varet i 2måneder og har været med fokus på at blive mere lean og stærk og forsøge at komme tilbage i en fast trænings rutine. Det har været et virkelig godt forløb og jeg har gjort mega progress, som mange af jer også er SÅ søde at kommentere på til mine træninger, hehe. Jeg føler virkelig at jeg har fået min styrke tilbage og min gode mås – nu skal jeg bare selv sørge for at arbejde videre på det og holde det ved lige. Jeg har fået en træningsplan af Ninna til at brug efterfølgende – hvilket jeg virkelig kan anbefale! Det gør træningen SÅ meget nemmere. Synes det at vælge øvelser, gentagelser og vægt er så svært når jeg er oppe og træne selv.

Der har ikke været så meget fokus på min kost, andet end at holde alt med måde og holde mig lidt væk fra alle unødvendige snacks og mellemmåltider og så har jeg ligget på ca 1800-2000kcal i gennemsnit om dagen, nogengange nok lidt mere. Jeg tror heller ikke at jeg har tabt mig, jeg går nærmest aldrig på vægten så har ærligt ikke holdt øje med det – jeg går mere efter hvad spejlet viser mig. Men er helt sikkert gået ned i fedt % og opbygget meget mere muskelmasse. Til jer der spørger, så tror jeg at jeg lige pt ligger på omkring 60kg, måske lidt over – igen kender jeg ikke det præcise tal, for går sjældent på vægten.

I kan se mit før og efter billede nedenfor – Ninna did a pretty fucking good job!

I kan besøge Ninnas hjemmeside her for info om priser etc. På hendes Instagram @ninnaskakon kan i se før/efter billeder af andre klienter og få tips til træning, ernæring og sundhed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT KOSTTILSKUD-RITUAL