PERSONLIG TRÆNER FORLØB: NINNA SKAKON

MAKE-OVER I LEJLIGHEDEN

//Desenio figuratone her //Desenio Cannes 1 her //

Hej guys.

  1. Så blev vi færdige med vore lille weekend projekt, som indebar en lille make-over i lejligheden for at gøre det lidt mere hyggeligt og personligt. Vi valgte at male hele stuen én farve (tak for jeres hjælp hertil), det endte med at blive denne warm-grey ish tone – som vi er blevet virkelig tilfredse med! Vi endte også med at rykke barbordet ind i stuen, (som ellers oprindeligt stod i spisestuen, så nu ved vi ikke hvad vi så skal have derinde hehe) men synes bare det passede perfekt inde i stuen og satte lige prikken over i’et. Vi har også fået nye billeder fra Desenio – jeg elsker virkelig hvordan man nemt kan fonye sit hjem med fine billeder til væggene. I kan spare -25% på Desenio med koden: melanien (gælder ikke på rammer, handpicked og personlige billeder)

kys

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONLIG TRÆNER FORLØB: NINNA SKAKON