PERSONLIG TRÆNER FORLØB: NINNA SKAKON

MAKE-OVER I LEJLIGHEDEN

//Desenio figuratone her //Desenio Cannes 1 her //

Hej guys.

  1. Så blev vi færdige med vore lille weekend projekt, som indebar en lille make-over i lejligheden for at gøre det lidt mere hyggeligt og personligt. Vi valgte at male hele stuen én farve (tak for jeres hjælp hertil), det endte med at blive denne warm-grey ish tone – som vi er blevet virkelig tilfredse med! Vi endte også med at rykke barbordet ind i stuen, (som ellers oprindeligt stod i spisestuen, så nu ved vi ikke hvad vi så skal have derinde hehe) men synes bare det passede perfekt inde i stuen og satte lige prikken over i’et. Vi har også fået nye billeder fra Desenio – jeg elsker virkelig hvordan man nemt kan fonye sit hjem med fine billeder til væggene. I kan spare -25% på Desenio med koden: melanien (gælder ikke på rammer, handpicked og personlige billeder)

kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONLIG TRÆNER FORLØB: NINNA SKAKON